13 Aylık Erkek Bebek Kelime Sıfır

73 görüntüleme
E

Elif A.

9 Nisan 2026 09:44
Oğlumun anlamasında ve hareketlerinde bir sıkıntı yok ama babıldamayı 7-8 aylıkken yapıyordu şimdi tamamen bıraktı. Ekran izletmiyorum sürekli konuşuyoruz şarkı dinletiyoruz ama hiçbir kelimesi yok :( sesine tepki veriyor, oyun halısındaki hayvanların çoğunu tanıyor ve sorunca gösteriyor ama ses taklit etmesi de yok. Geç konuşur falan diyor çevremdekiler ama bi sıkıntı var mı diye endişeleniyorum :(
G

Gül Y.

9 Nisan 2026 10:01
Siz tabiki doktora götürüp muayenenizi yaptırın ama benim yeğenim 2 yaşına kadar konuşmadı dediğiniz gibi duymasında algılamasında bir sorun yoktu doktor bazı bebekler geç konuşuyor olabiliyor demişti
E

Elif A.

9 Nisan 2026 10:08

Gül Yıldız

Siz tabiki doktora götürüp muayenenizi yaptırın ama benim yeğenim 2 yaşına kadar konuşmadı dediğiniz gibi duymasında algılamasında bir sorun yoktu doktor bazı bebekler geç konuşuyor olabiliyor demişti

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Doktorumuz da normal olduğunu söyledi ama annelik hisleri galiba sürekli niye neden diye sormaktan kendimi alamıyorum :))
G

Gül Y.

9 Nisan 2026 10:11

Elif Akca

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Doktorumuz da normal olduğunu söyledi ama annelik hisleri galiba sürekli niye neden diye sormaktan kendimi alamıyorum :))

Çok iyi anlıyorum sizi yaşadığınız duygular çok normal benim kardeşim çocuğu pedagoga bile götürdü çevredekiler çocuğa zihinsel engelli muamelesi yaptı çünkü ama her çocuk aynı değil bunu unutmamak çok önemli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir