13 Aylik Ek Gida
232 görüntüleme

Melike P. E.
22 Haziran 2026 02:31
13 ayligiz bir aydir belkide herseyi denedim ozelikle son 2 haftadir yedigi seyleride yemez oldu meyveli yulaf lapasi disinda hic bir sey yemiyor cok az su iciyor sadece meme meme meme diye pesimde geziyor okadar tukendimki oturup agliyorum artik bir gun onceden yarin
Ne yediricem acaba diye dusunuyorum yemiyor ne corba ne yemek ne pure ne kahvalti peynir yumurta hic biri yok asla agzini acmiyor acsada cikariyor zorlayinca kusuyor 3 ana 2 ara ogun diyolar biz bir ogun bile yediremiyoruz hayir acikmiyomusun cocugum
Sen ne yapabilirim bu durumu yasayan varmi duzeliyomu bu bir surecmi
Ne yediricem acaba diye dusunuyorum yemiyor ne corba ne yemek ne pure ne kahvalti peynir yumurta hic biri yok asla agzini acmiyor acsada cikariyor zorlayinca kusuyor 3 ana 2 ara ogun diyolar biz bir ogun bile yediremiyoruz hayir acikmiyomusun cocugum
Sen ne yapabilirim bu durumu yasayan varmi duzeliyomu bu bir surecmi
U
Umut S.
22 Haziran 2026 07:25
üzgünüm yemeyen çocuk yemiyor ne yapsak da yemiyor nerden biliyorsun diye sorma:(
R
Rumeysa D.
22 Haziran 2026 07:30
benim 25 aylık yiyen çocuğum yemeyi bıraktı maalesef ben de hala emziriyorum ona güveniyorlar. Ama sütü vermeyince aç kalınca mecbur yiyor. Bir de yaz etkisi de olabilir iştahsızılık için ya acaba diş sancısı mı. Çünkü biz de 4 azıyı aynı anda çıkardık o 1 ayda baya yemeyi bırakmıştı
T
Tuğba B. ..
22 Haziran 2026 10:03
14 aylık aynıyız sürekli meme . Kesmek istiyorum memeden kıyamıyorum da
T
Tuğba B. ..
22 Haziran 2026 10:04
14 aylık aynıyız sürekli meme . Kesmek istiyorum memeden kıyamıyorum da

Melike P. E.
22 Haziran 2026 10:08
Isırıyor birde sürekli oturup bende ağlıyorum
T
Tuğba B. ..
22 Haziran 2026 10:09
İsirma gecen ay vardi artık emzirmekten gina gelmisti tepki vermedikce birakti evet cok zor ama tepki verince daha cok yapiyo. Doktorumuza meme konusunda kesemedigimi asla birakmadigini soyledim cocuk gelisim uzmanindan destek alip sinirlandirma yapmaliyiz dedi bakalim nolucak
F
Fatma S. ..
22 Haziran 2026 10:54
Yaz geldiği için yemek yemeleri değişiyor belki diş çıkarma sürecinde bence çok zorlamayın ne yemek istiyorsa onu verin

Mihriban Y. ..
22 Haziran 2026 11:59
Bu aylarda memeye düşkünlük artıyor sanırım benim de bebeğim sürekli deniyor ama sabah 9 ikindi 3 ve akşam 7 dışında istese de oyalıyorum başka bir şey veriyorum anca öyle sınırlayabiliyorum gece 1 kere meme izni var. Meme sınırlı olduğu için yemesi iyi .
m
mrss
22 Haziran 2026 12:00
Yemeyen çocuk insanın ömründen ömür götürüyor en baştan beri severek yemedi zaten hâlâ daha devam ediyor her öğün farklı şeyler yapmaya çalışıyorum bir kaşık bile yemediği oluyor önceden az sevdiği şeyleri yapıyorum onları da yemez oldu sadece meyve ve ekmek yemek istiyor etrafımda da tatsız tuzsuz çocuk yemez tabi yenir o diyorlar kendi yediğinden ver yer nasıl yiyor bak diyorlar iyice stres oluyorum umarım geçici birşeydir bu ara ayrı bir iştahsızlık var biz de de

Melike P. E.
22 Haziran 2026 12:01
Bu aylarda memeye düşkünlük artıyor sanırım benim de bebeğim sürekli deniyor ama sabah 9 ikindi 3 ve akşam 7 dışında istese de oyalıyorum başka bir şey veriyorum anca öyle sınırlayabiliyorum gece 1 kere meme izni var. Meme sınırlı olduğu için yemesi iyi .

Melike P. E.
22 Haziran 2026 12:03
Yemeyen çocuk insanın ömründen ömür götürüyor en baştan beri severek yemedi zaten hâlâ daha devam ediyor her öğün farklı şeyler yapmaya çalışıyorum bir kaşık bile yemediği oluyor önceden az sevdiği şeyleri yapıyorum onları da yemez oldu sadece meyve ve ekmek yemek istiyor etrafımda da tatsız tuzsuz çocuk yemez tabi yenir o diyorlar kendi yediğinden ver yer nasıl yiyor bak diyorlar iyice stres oluyorum umarım geçici birşeydir bu ara ayrı bir iştahsızlık var biz de de
İstiyorsa verin yesin bisi olmaz dedi az tuzlu yaparak bizim yediklerimizden verdim sadece tadimlik yiyor sonra oda kesiliyor bu ara bisi var demkki cocuklarda yemiyor
Yükleniyor...