13 Aylık Bebek, Emzirmeyi Kesmek İstiyorum Nasıl Yapacağım ?

167 görüntüleme
N

Nil K.

29 Haziran 2025 17:34
13 aylık bebeğim gece gündüz sürekli memede, sadece anne sütü almak istiyor katı gıdayı reddediyor. 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Kademeli olarak azaltmayı denedim fakat olmadı aşırı direniyor. Memeye çok bağımlı çıldırıyor diyebilirim. Kademeli kesmeyi başaramadım. Direkt kesmekten korksamda mecburum. Yardımcı olabililir misiniz? Nasıl bıraktırabilirim
Ö

Öznur Y.

29 Haziran 2025 17:35
Çok özür dileyerek konuyla bağımsız ama nasıl soru yazıyorsunuz bir türlü bulamadım
N

Nil K.

29 Haziran 2025 17:37
Oluştur kısmı çıkıyor + şeklinde ekranda oradan
H

Hatice T. S.

29 Haziran 2025 18:33
Benim bebeğimde aynıydı anne sütü faydaları için sırf 18 aya kadar sabrettim daha sonra gündüz hiç vermedim sabrettim ama geceleri bir hafta da verdim böylelikle bende mastır felan yaşamadım gece 1 haftadan sonra da uyandikca suyu verdim ve eşime baktirdim böylelikle geceyi de 3 günde bıraktım ama o süreçte çok çok zorlandım bol bol ya sabır çektim şuan bırakalı 1 ay oldu çok şükür hiçbir şekilde katı gida yemeyen bebeğim şuan gayet yemeye başladı sürekli kusuyordu ve bu sorun bitti diyebilirim elhamdülillah
N

Nil K.

29 Haziran 2025 23:58
Gündüz vermediğinizde geceleri ne sıklıkla verdiniz acaba ? Ben gündüzleri ve geceleri kademeli kesmeye çalıştım fakat olmadı çıldırıyor hasta oldu o zaman iyice bozuldu düzen diyebilirim. Gündüz 5 saate kadar emzirmediğim oldu ama geceleri en fazla emmeden 2.5 saat duruyor
N

Nil K.

29 Haziran 2025 23:59
Ayrıca yanıt için çok teşekkür ederim. Bazen hiç memeyi bırakmayacakmış gibi geliyor. Birde memeden kestiğinizde memeler süt dolmaya devam ediyor mu ? Ne zaman memede de süt bitiyor
Ö

Öznur Y.

1 Temmuz 2025 17:57
Çok sağ olun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir