13 Aylık Bebek, Emzirmeyi Kesmek İstiyorum Nasıl Yapacağım ?

105 görüntüleme
N

Nil K.

29 Haziran 2025 14:34
13 aylık bebeğim gece gündüz sürekli memede, sadece anne sütü almak istiyor katı gıdayı reddediyor. 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Kademeli olarak azaltmayı denedim fakat olmadı aşırı direniyor. Memeye çok bağımlı çıldırıyor diyebilirim. Kademeli kesmeyi başaramadım. Direkt kesmekten korksamda mecburum. Yardımcı olabililir misiniz? Nasıl bıraktırabilirim
Ö

Öznur Y.

29 Haziran 2025 14:35
Çok özür dileyerek konuyla bağımsız ama nasıl soru yazıyorsunuz bir türlü bulamadım
N

Nil K.

29 Haziran 2025 14:37
Oluştur kısmı çıkıyor + şeklinde ekranda oradan
H

Hatice T. S.

29 Haziran 2025 15:33
Benim bebeğimde aynıydı anne sütü faydaları için sırf 18 aya kadar sabrettim daha sonra gündüz hiç vermedim sabrettim ama geceleri bir hafta da verdim böylelikle bende mastır felan yaşamadım gece 1 haftadan sonra da uyandikca suyu verdim ve eşime baktirdim böylelikle geceyi de 3 günde bıraktım ama o süreçte çok çok zorlandım bol bol ya sabır çektim şuan bırakalı 1 ay oldu çok şükür hiçbir şekilde katı gida yemeyen bebeğim şuan gayet yemeye başladı sürekli kusuyordu ve bu sorun bitti diyebilirim elhamdülillah
N

Nil K.

29 Haziran 2025 20:58
Gündüz vermediğinizde geceleri ne sıklıkla verdiniz acaba ? Ben gündüzleri ve geceleri kademeli kesmeye çalıştım fakat olmadı çıldırıyor hasta oldu o zaman iyice bozuldu düzen diyebilirim. Gündüz 5 saate kadar emzirmediğim oldu ama geceleri en fazla emmeden 2.5 saat duruyor
N

Nil K.

29 Haziran 2025 20:59
Ayrıca yanıt için çok teşekkür ederim. Bazen hiç memeyi bırakmayacakmış gibi geliyor. Birde memeden kestiğinizde memeler süt dolmaya devam ediyor mu ? Ne zaman memede de süt bitiyor
Ö

Öznur Y.

1 Temmuz 2025 14:57
Çok sağ olun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir