13 Aylık Bebek Ek Gıda

248 görüntüleme
B

Büşra S.

13 Haziran 2026 23:56
Merhabalar 1 günde öğünleriniz nasıl olıyor ne kadar yiyor bebekleriniz. Benimki bu ara iştahsızlaştı sabah kahvaltısı yok denecek kadar az, öğle yemeğide şanslıysam 2 kepçe çorba anca aç kalıyor diye dayanamyıp mama veriyorum ama içime sinmiyor. 1 yaşına girdi gireli iştahı inanılmaz azaldı normalde çok güzel yerdi. Yaşayan varmı aranızda neler yaptınız
Emel C.

Emel C.

14 Haziran 2026 00:01
Benim bebegimde 14 aylik olacak arada istahsiz oldugu zamanlar oluyor cok zorlamiyorum kahvalti pek sevmiyor bir iki dilim peynir 1 tane zeytin varsa patates kizartmasi yiyor oglen corba cok icmedigi icin yarma yogurtluyorum yada makarna haslayip yogurt ve meyve veriyorum aksamda yemekte ne varsa onu yiyor ama toplam bi corba kasesi anca yiyor ben mama vermeye devam ediyorum ac kalir diye dusunmuyorum cunku ne zaman oyle dusunsem istahi kapaniyor artik iyice saldim diyebilirim 😂
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Haziran 2026 00:05
11 ay 21 günlük 1 yaş diyeçek ve sadece sabah ve akşam kahavtısı oluyor hani demiyorum ama zt yemiyor malesef
F

Feyzazs

Premium Üye
14 Haziran 2026 08:09
Benim kızım da 10. Aydan sonra baya azaldı ama bu aralar neredeyse hiç yemiyor günde 10 mama kaşığı çorba yiyor sadece diyebilirim. Kan değerleri de iyi ama ne yapacağımı şaşırdım
B

Büşra S.

14 Haziran 2026 14:13
Bizde kahvaltı hiç yok ne yapsam yediremiyorum her şeyi denedim artık çıldırmak üzereyim yumurta yesin diye pankek yapıyorum 1 tane anca yiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir