13 Aylık Bebeğim Sürekli Isırıyor
232 görüntüleme
S
Süveyda D.
7 Ağustos 2026 17:16
Bebeğim 13 aylık üste üç altta iki dişi var bir dişi de üste çıkmak üzere ucu gözüküyor sürekli ısırıyor beni yakaladığı her yerde ısırmaya çalışıyor koltuğu tülü perdeyi hatta dün kendi kolunu bile ısırdı ben hayır olmaz canım acıyor diye sürekli uyarıyorum suratıma bakıp gülüyor sonra tekrardan yapmaya devam ediyor diş çıkarıyor o yüzden mı acaba bilmiyorum gerçekten çok acıtıyor şiddetli ısırıyor nasıl bu durumun önüne geçmeliyim aranızda benim gibi bebeği ısıran var mı
B
Burcu B. Ö.
7 Ağustos 2026 20:10
Benim bebeğim de 13 aylık sürekli ısırıyor hem beni hem babasını tepki vermemeye çalışıyoruz sürekli yapmaması için
B
Burcu B. Ö.
7 Ağustos 2026 20:11
Bebeğiniz erkek mi peki benim bebeğim de 13 aylık ama konuşmuyor babıldama devam ediyor dr normal diyor ama bilmiyorum endişeliyim erkekler geç konuşur diyip yolluyor
S
Süveyda D.
8 Ağustos 2026 12:27
Evet erkek benim bebeğimde konuşmuyor bi şeyler geveliyor ama ne dediği anlaşılmıyor
F
Funda G. S.
9 Ağustos 2026 10:19
Benim de oğlum 13 aylık sadece baba dede ve gel demeyi biliyor bazen köpek nasıl yapıyor dediğimde av diyor yani genel olarak konuşması yok üst dişleri ayrık siz ce bir sorun var mıdır
B
Burcu B. Ö.
9 Ağustos 2026 10:34
Bizimkinin di üst dişleri ayrık
F
Funda G. S.
9 Ağustos 2026 10:36
Bizimkinin di üst dişleri ayrık
B
Burcu B. Ö.
9 Ağustos 2026 10:37
Bende şimdi baktım ama engel değil diyor emmede yemede bi sorun değilse önemli bişi değilmiş
F
Funda G. S.
9 Ağustos 2026 10:43
Bende şimdi baktım ama engel değil diyor emmede yemede bi sorun değilse önemli bişi değilmiş
B
Burcu B. Ö.
9 Ağustos 2026 11:02
Benimkisi emmeyi bir buçuk ay sonra bıraktı ama onun çok sebepleri vardı hani tek bir sebep üzerine emmeyi bıraktı diyemem, yemek yemesi falan gayet güzel aslında
F
Funda G. S.
9 Ağustos 2026 11:05
Ondan değildir bence benimki de dört aylıkken bıraktı emmeyi yedinci ayda geri emmeye başladıydı bundan sebep olsa emmezlerdi bence biberon emmek suluk emmek de aynı şey
B
Burcu B. Ö.
9 Ağustos 2026 11:14
Umarım değildir gerçekten hani herkesin çocuğu konuşunca seninki konuşmuyor bu sefer şey ediyorlar acaba gerilik mi var aslında sen biliyorsun ne olduğunu ama etrafın baskısı ve saçma sapan söylemleri seni çok farklı bir moda sokabiliyor ben öyleyim genelde
F
Funda G. S.
9 Ağustos 2026 11:17
Banimde öyle benim eşim hastanede çalışıyor aynı hastanede aile hekimliğimiz var aşıya gittik bir yaş için o zaman bebeğime burnun nerde işte anne di baba de falan dediler bebeğim hiç demediği için bana neden öğretmiyorsun falan dediler yani ben bütün gün öğretmeye çalışıyorum ama beceremdim hemen gerilik var heralde demeye başladılar
B
Burcu B. Ö.
9 Ağustos 2026 14:47
İşte bunu da yapan sağlık çalışanı yaaa, ayrıca bir yaş öyle çok büyük şeyler yapabilecek bir şey değil ki mesela bende kuran kursu öğreticisiyim (şu an çalışmıyoum ama )bende ilahiler de Allah vs öğretmek istiyorum onun yanında da kedi köpek sesler vs işte ne alaka gibi düşünenler var anlamadığım şey onu öğret ama onu öğretme algısı çocuk bu ona ne kolay gelirse onu yapar
Yükleniyor...