13 Aylık Ayakkabı Sorunu

163 görüntüleme
A

Asude

21 Nisan 2026 11:03
Kızım yeni yeni yürümeye başladı ancak ne yaptıysak ayakkabı giydiremiyorum. Kıyamet kopuyor bir şey giydirmeye kalktığımda. Çorap bile çoğu zaman istemiyor ayağında. Yumuşak kumaş patikler giydi şuana kadar ayakkabı hep problemdi ama artık yürümesi sebebiyle giymesi gerekiyor. Bu durumu yaşayan anneler var mıdır?
Gülşen Ş.

Gülşen Ş.

21 Nisan 2026 11:05
Slm benim kızımda 12 aylık oldu yürüyor artık ayakkabı giymiyor ama giymek zorunda değil parka gidiyoruz çorapla yürüyor kendi alışana kadar bu şekilde zorlamayacağım ben demekki ayakkabıdan korkuyor rahatsız oluyor oğlumda böyleydi sonra kendi giymeye başladı süreç bu sonuç da ayakkabısızda gezebilir ❤️
S

Sümeyra

21 Nisan 2026 11:11
Merhaba 13 aylık kızım istememesine rağmen şu an ayakkabısız yürümez evde de ilk başta yumuşak sonra ilk adım ayakkabısına geçerseniz ve günlük rutine eklerseniz alışıyorlar. Örneğin sabah kalkınca yumuşak ayakkabı evden çıkarken ilk adım ayakkabısı
D

Dilara Z. T.

21 Nisan 2026 11:32
Benim bebeğimde aynı şekildeydi daha ayakkabıyı görünce kıyamet kopuyordu daha sonra çarık çorapla sa denedim onda da aynı şekilde giymek istemiyordu evin balkonuna çıkmak çok istiyordu bende anca çarık çoraplarla çıkarabiliceğimi söyleyip ağlasa da giydirdim çorapları çıkardım balkona biraz durdu huzursuzlandı ama sonra ben onla konuştum balkonda beni yakala oyunu yaptım önce bir süre sabit ayakta kaldı daha sonra yavaş adımlarla yürümeye başladı. Çarık çorapla alıştırdıktan sonra aynı şekilde normal ayakkabı ile de yapdım şimdi alıştı bıraksam ayakkabıyla uyue
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir