13 Aylik Anne Baba Yaninda Yatma

102 görüntüleme
Cagla K.

Cagla K.

4 Kasım 2025 10:45
Merhabalar,
Oglumun 8 aylikken odasini ayirdim. Her sey sorunsuz ilerledi ve alisti..Taa ki yasina girene kadar. Yeni yas ve yeni guncellemeleri ile birlikte su an asla yataginda uyumak istemiyor. 5 dk da bir uyaniyor. Yanimiza aldigimizda ise uykusu sorunsuz 😓 yeniden odasina alistirma konusunda ne yapmaliyim bilmiyorum..
Hatice C.

Hatice C.

4 Kasım 2025 11:00
Çocuğun kendi yatağında beraber uyuyun o yeniden benimseyene kadar hatta sorun bu oda bu yatak kimin diye 🌸
Cagla K.

Cagla K.

4 Kasım 2025 13:19
Ise yarar mi acaba ? Deneyecegim ama, tesekkur ederim ❤️@Hatice Celik
Hatice C.

Hatice C.

4 Kasım 2025 13:36
Bizde 2 yaş sendromu ve yeni kardeş de var çok şükür doğum öncesi odaya yatağına o şekilde alıştırdim sabırla sizin çocuğunuzunda alisacagina inanıyorum 🥰
Hatice C.

Hatice C.

24 Kasım 2025 07:19
@Cagla Kupeli Merhaba oğlunuz alıştımi ne durumda
Cagla K.

Cagla K.

24 Kasım 2025 07:23
@Hatice Celik merhabalar, daha iyiyiz suan da. Birlikte yatiyoruz yataginda. Tam dalinca kalkiyorum rahat etsin diye. Odasi kucuk oldugundan oyunlarini salonda oynuyorduk. Oyunlari da odaya tasidik. Bakalim, az kaldi mutlu sona sanirim 🌸
Hatice C.

Hatice C.

24 Kasım 2025 07:36
@Cagla Kupeli Çok sevindim maşallah ☺️♥️
Esma Ç.

Esma Ç.

24 Kasım 2025 07:39
Öğle uykuları ne zamana kadar devam etmeli oğlum iki buçuk yaşinda ama bıraktı ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum akşamları 9 da uyumuş oluyor sabah 8.30 kalkıyor
Cagla K.

Cagla K.

24 Kasım 2025 07:43
@Esma Çakıybey benim bildigim 3 yasina kadar ogle uykusu cok onemli.. 3ten sonra azalma oluyormus
Esma Ç.

Esma Ç.

24 Kasım 2025 07:45
Bende öyle biliyorum ama bir çok şey denedim olmadı çok zorlamakta istemiyorum krizleri büyüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir