13 Ay Uyutamıyorum

47 görüntüleme
K

Kübra D.

5 Nisan 2026 14:23
Bebegm 13 aylık normalde 2 uyku düzeni vardı 7:30 uynma 10:30-11:45 ilk uyku 15:00-16:00 ikinci uyku 19:30 veya 20.00 da geceye gecerdi bir haftadır sabh 6 veya 6.30 da uyanıyor ilk uykuya cok zor geciyor 40-50 dk anca uyuyor ikinci uykuyada direniyor oda en fazla 50 dk etken uyandıgı için 19:00 a kadar zor dayanıyor ve yorgunluktan saat bası uyanıyor tek uyku mu istiyor ama uzun uyanıklıga dayanamıyor ne yapabilirm uyku gerilemesi mi çözüm bulamıyorum
K

Kübra D.

5 Nisan 2026 14:24
Uyku aralıklarını acmayı da denedm zaten dalamadıgı için otomatik acılıyor erken koyuyorum yataga yine olmuyor sadece emzik destekli uyuyor
R

Rabia Ç.

5 Nisan 2026 15:14
Tek uyku istediğini düşünmüyorum 40-50 dk min düzeyde ama yine de iyi bence. Benim bebeğimin normali o hatta 1 buçuk saat uyuyunca telaşlanıyorum.
1 yaş uyku gerilemesi diyorlar galiba biz de bir haftadır geceleri çocuğa bir şey oluyor sanki 15 -30 dk da bir mızırdanıyor tekrar tekrar uyutmaya çalışıyoruz
Gündüzleri pek fark yok. Ama çözümü de yok galiba kendi geçecek
K

Kübra D.

5 Nisan 2026 15:25

Rabia Çerkez

Tek uyku istediğini düşünmüyorum 40-50 dk min düzeyde ama yine de iyi bence. Benim bebeğimin normali o hatta 1 buçuk saat uyuyunca telaşlanıyorum.
1 yaş uyku gerilemesi diyorlar galiba biz de bir haftadır geceleri çocuğa bir şey oluyor sanki 15 -30 dk da bir mızırdanıyor tekrar tekrar uyutmaya çalışıyoruz
Gündüzleri pek fark yok. Ama çözümü de yok galiba kendi geçecek

Zaten tek uykuyu kaldıramaz uzun uyanıklığa dayanamıyor ama uyumuyorda geçen hafta dişi çıktı sonraki gün bir düzeld uyudu ertesi gün tekrar düzen bozuldu dogdugundan beri uyku sorunu yaşıyorum uyusun diye ugras uyanmasn diye ugras gercekten cok yıprandm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir