13 Ay Uyutamıyorum
47 görüntüleme
K
Kübra D.
5 Nisan 2026 14:23
Bebegm 13 aylık normalde 2 uyku düzeni vardı 7:30 uynma 10:30-11:45 ilk uyku 15:00-16:00 ikinci uyku 19:30 veya 20.00 da geceye gecerdi bir haftadır sabh 6 veya 6.30 da uyanıyor ilk uykuya cok zor geciyor 40-50 dk anca uyuyor ikinci uykuyada direniyor oda en fazla 50 dk etken uyandıgı için 19:00 a kadar zor dayanıyor ve yorgunluktan saat bası uyanıyor tek uyku mu istiyor ama uzun uyanıklıga dayanamıyor ne yapabilirm uyku gerilemesi mi çözüm bulamıyorum
K
Kübra D.
5 Nisan 2026 14:24
Uyku aralıklarını acmayı da denedm zaten dalamadıgı için otomatik acılıyor erken koyuyorum yataga yine olmuyor sadece emzik destekli uyuyor
R
Rabia Ç.
5 Nisan 2026 15:14
Tek uyku istediğini düşünmüyorum 40-50 dk min düzeyde ama yine de iyi bence. Benim bebeğimin normali o hatta 1 buçuk saat uyuyunca telaşlanıyorum.
1 yaş uyku gerilemesi diyorlar galiba biz de bir haftadır geceleri çocuğa bir şey oluyor sanki 15 -30 dk da bir mızırdanıyor tekrar tekrar uyutmaya çalışıyoruz
Gündüzleri pek fark yok. Ama çözümü de yok galiba kendi geçecek
1 yaş uyku gerilemesi diyorlar galiba biz de bir haftadır geceleri çocuğa bir şey oluyor sanki 15 -30 dk da bir mızırdanıyor tekrar tekrar uyutmaya çalışıyoruz
K
Kübra D.
5 Nisan 2026 15:25
Tek uyku istediğini düşünmüyorum 40-50 dk min düzeyde ama yine de iyi bence. Benim bebeğimin normali o hatta 1 buçuk saat uyuyunca telaşlanıyorum.