13 Ay Uyku ya Geçişte Zorlanma

222 görüntüleme
M

Merve

28 Ağustos 2026 22:01
Bebeğim 13 aylık oldu hiç bu kadar uykuya direndiğini hatırlamıyorum gece uykusuna geçirmek artık çok zor oldu bir haftadır .. tam bir saat uğraşıyoruz normalde yanına uzanırdım 15 dakika içinde uyumuş olurdu şimdi ayakta sallıyorum yok yanına yatıyorum yok uyumuyor dönemsel mi başına gelen var mı tek uyku yapan var mı
G

Gizem D.

28 Ağustos 2026 22:18
13 aylıkken oğlum da benzer şekilde uykuya geçmekte zorlanıyordu tam dalması 11 leri bulmaya başlamıştı çözümü gündüz uykusunu azaltmakta buldum ben. En geç 4te uyku işini bitirdim bazen tek uzun uyku bazen 2 kısa uyku yapıyordu ama geçe kalacak gibi olursa gerekirse uyandırıyordum. Zaten uyku aralıklarının uzadığı bariz anlaşılıyor bence. Gece uykusuna yatırırken de her gün aynı rutin duş alınır evdeki tüm ışıklar kapatılır kafamdan uydurduğum bi masal var her gün aynı masalı anlatırım ve uykuya geçiş. Şuan hala düzeni sekteye uğramazsa en geç 9da uyuyor, vücut alışıyor bence zaten
M

Merve

28 Ağustos 2026 22:20
Teşekkür ederim gizem hanım umarım düzelir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Ağustos 2026 22:51
Saat akşam kaçta yatağa geçiyor 14 aylık ve 8 9 gündür saçma bir düzen oldu bizde de
M

Merve

28 Ağustos 2026 22:55
🧸Ebru Keleş 🧸
Saat akşam kaçta yatağa geçiyor 14 aylık ve 8 9 gündür saçma bir düzen oldu bizde de
Son uykusundan 4,5 saat sonra yatağa geçiriyorum ama çok direniyor en son 16:30 da uyanıyorsa ikinci uykusundan 20:30 da falan götürüyorum hatta ama bir saati buluyor uyuması
F

Figen ..

29 Ağustos 2026 00:28
çocuklar 13 ayından sonra sanırım benimki de öyleydi onun adına konuşuyorum gündüz uykusunu kesti ya da uyku arasını 5:30-6 saate çıkardı sürekli uyanık kalmak istiyor ama artık düzeni kurdum sabah 6:30-7 de uyanıyor 11:30 a kadar uyanık 11:30 da uykuda 2:30 da kalkıyo sonra akşam 8:30 da uyku diye bayılıyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir