13. Ay Uyku Direnme

50 görüntüleme
E

Elif K.

15 Ağustos 2025 19:32
13.ay bitti bugün itibari ile 14.ayın içindeyiz. Gece uykularına inanılmaz direnme başladı ancak bahçeye çıkıp bir iki tur atarsam kolay geçiyor. Benzer süreç yaşayanınız var mıdır? Önerilerinize açığım.
S

Seliha D.

15 Ağustos 2025 20:48
Benim bebeğim de aynı şekilde 13. Ayı bitmek üzere erken uyanıyor gündüz uykusunu erken sonlandırıyorum ona rağmen gece çok geç saatlere kadar uyumak istemiyor
E

Elif K.

16 Ağustos 2025 08:19
Gelişimsel o zaman, baya zorladığı da bir gerçek tabi. Uyku gözünden akıyor ama aklı hala oyunda😌
A

Ayşe C.

16 Ağustos 2025 08:42
Gündüz kaç uyku yaptırıyorsunuz? 2 uyku yapıyorlarsa teke düşürmeyi deneyebilirsiniz
E

Elif K.

17 Ağustos 2025 04:23
Bazı günler çift bazı günler tek, sabah genelde 7’de uyanıyor. Ama 3 saat 3,5 saat sonra uyumuyor böyle bir sorun olunca da iki uyku için zaman yetmiyor
K

Kader B.

18 Ağustos 2025 10:22
Bizde 14 aylığız ve bir haftadır geceleri her uyanışında emmek istiyor çok yoruyo bu da beni. Öncesinde de zaten gece sık kalkıyordu ama su içip geri uyuduğuda oluyordu şimdi sürekli ağlıyo meme vermezsem napıcam bilmiyorum sorun ne onuda bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir