13 Ay Meme Bağımlısı Bebek

311 görüntüleme
N

Nurşah Ö.

5 Haziran 2026 11:12
Kızım 13 aylık aşırı derece de meke düşkünü gece 2 saatte bir alarm gibi memeye geliyor sırtım ağrıyo artık gunduz de beni gördümü illa meme istiyor üstümü basımı çekiyor memeden kesmek istiyorum ama bu kadar bağımlı bebek nasıl kesilir bilmiyorm memeyle uyuyo zaten sonra hamağa alıyorm biraz önerisi olan var mı
Sibel Y.

Sibel Y.

5 Haziran 2026 11:39
Allah yardımcınız olsun gündüz oyalayıcı bir şeyler bulup meme ile bağlantısını uzatmanız lazım üç dört saat ara açın öncelikle dışarı çıkarın parka vs. Çünkü evde sizi gördüğü her noktada ağlayıp üstünüzü açacak baba yda yakın bir akrabadan destek alabilirsiniz biz 18 aylıkken önce geceyi kestik uyku kalitesi arttı sonra gündüz beslenme aralıklarını sabah öğlen akşam olarak üçe düşürdük sonra iki sonra tek beslenme sonrada tamamen kestik🥺
T

Tuğba B. ..

5 Haziran 2026 12:12
Bizde 13 aylığız gündüz çok bağımlı değil ama gece beni mahvediyor emzik yerine kullanıyor beni resmen
N

Nurşah Ö.

7 Haziran 2026 22:03
Sibel Yılmazer
Allah yardımcınız olsun gündüz oyalayıcı bir şeyler bulup meme ile bağlantısını uzatmanız lazım üç dört saat ara açın öncelikle dışarı çıkarın parka vs. Çünkü evde sizi gördüğü her noktada ağlayıp üstünüzü açacak baba yda yakın bir akrabadan destek alabilirsiniz biz 18 aylıkken önce geceyi kestik uyku kalitesi arttı sonra gündüz beslenme aralıklarını sabah öğlen akşam olarak üçe düşürdük sonra iki sonra tek beslenme sonrada tamamen kestik🥺
Gece beslenmesini nasıl kestiniz sibel hanım 🥹
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Haziran 2026 22:46
Nurşah Özer
Gece beslenmesini nasıl kestiniz sibel hanım 🥹
Benim bebeğim saat başı uyanıp emen bir bebekti eğer bebeğin dil gelişimi iyi sizi net şekilde anlıyorsa yapacağınız tek şey kararlı ve sabırlı olmak

İlk gece emzirdim dişlerini fırçaladım ve kitap okudum en az üç tane okuruz kitabı her gece yatma saatimiz 8-9 arası biz 7-8 arası rutine başlarız bu saat hiç şaşmadı şuan üç yaşında saat 19:30 da yatar sabah 6:00 6:30 arası kalkar
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Haziran 2026 22:50
Kendime söylediğim tek şey artık gece onu beslemeyeceğim çok kararlıydım ama aglatmayacağımda dedim

Yedi sekiz arası pijamalarımızı giydik emzirdim dişlerini fırçaladım kitaplarını okudum sohbet ettik her gece bugün seni mutlu eden bir şey oldu mu diye sorarım oda anlatır sonrasında uyudu bir saat sonra uyandı memememmemd dedi oğlum mememiz hasta oldu sabah olunca iyileşecek sende içeceksin hadi uyu dedim her kalktığında bu cümleyi kurdum bir hafta sürdü bu süreç bir gece hiç uyanmadı ertesi günde öyle oldu uykunun tadını alan oğlum hiç memememmme demedi😂
A

Aslı A.

29 Haziran 2026 10:35
Sibel Yılmazer
Kendime söylediğim tek şey artık gece onu beslemeyeceğim çok kararlıydım ama aglatmayacağımda dedim

Yedi sekiz arası pijamalarımızı giydik emzirdim dişlerini fırçaladım kitaplarını okudum sohbet ettik her gece bugün seni mutlu eden bir şey oldu mu diye sorarım oda anlatır sonrasında uyudu bir saat sonra uyandı memememmemd dedi oğlum mememiz hasta oldu sabah olunca iyileşecek sende içeceksin hadi uyu dedim her kalktığında bu cümleyi kurdum bir hafta sürdü bu süreç bir gece hiç uyanmadı ertesi günde öyle oldu uykunun tadını alan oğlum hiç memememmme demedi😂
Ay sibel hanım benimki de 15 buçuk aylık ama meme delisi gece gündüz. Yani memesiz uyutmaya çalıştığımda ağlama krizleri kıyametler kopuyor. Gece beslenmesini kesmek benim için hayal gibi geliyor 🥹
Ç

Çağla Y.

29 Haziran 2026 11:58
Tuğba Beyazgül
Bizde 13 aylığız gündüz çok bağımlı değil ama gece beni mahvediyor emzik yerine kullanıyor beni resmen
3 aylık kızım var bu gece bağımlılığı nasıl gelişiyor benim şu an böyle bi durumum yokta ilerde yaşamamak için neye dikkat etmem lazım
T

Tuğba B. ..

29 Haziran 2026 12:08
Çağla Yıldız
3 aylık kızım var bu gece bağımlılığı nasıl gelişiyor benim şu an böyle bi durumum yokta ilerde yaşamamak için neye dikkat etmem lazım
Emzik niyetine beni kullanıyor yoksa [uyumuyor.emzik](uyumuyor.emzik) varsa olmaz belki sizin için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir