13 Ay Ek Gıda
112 görüntüleme
İ
İrem ..
Premium Üye
18 Mayıs 2026 09:45
Ek gıdanın başından beri hem blw yapıyorum hem kendim yediriyorum ama son dönemler bebeğim çoğu yiyeceği yere atıyor ve yeni bir yiyecek denediğinde dokunup genelde ağzına götürmeden yüzünü ekşiterek yere atıyor . Kaşıkla çoğu zaman benim yedirmeme izin vermiyor sevdiği şeyleri yiyor kaşıkla yeni hiç bir şey yemiyor . Hala ona ayrı yemek yapıyorum ama bizim yediklerimizden de vermeye çalışıyorum genelde tükürüyor. Nerde yanlış yapıyorum taneli pütürlü yemeye de alıştırdım aslında. Bir de memeye çok düştü çok fazla emmek istiyor iştahını o mu etkiliyor acaba bilmiyorum ama meme vermezsem meme meme diye ağlıyor mecbur kalıyorum

Cansu G. D.
Premium Üye
18 Mayıs 2026 10:00
Yemek sorununuz yok büyüme atağında iştah azalması oluyor ve oyuna ilgisi arttığı dönem yeme azalıyor atma vs artıyor. Canınızı sıkmayın rutin ne veriyorsanız devam edin tekrar aynı şekilde yer yakında.
İ
İrem ..
Premium Üye
18 Mayıs 2026 12:28
Yemek sorununuz yok büyüme atağında iştah azalması oluyor ve oyuna ilgisi arttığı dönem yeme azalıyor atma vs artıyor. Canınızı sıkmayın rutin ne veriyorsanız devam edin tekrar aynı şekilde yer yakında.

Cansu G. D.
Premium Üye
18 Mayıs 2026 12:30
Bazı gıdaların dokusundan rahatsız oluyor gibi çok fazla seçici umarım dediğiniz gibi büyüme atağından dolayı öyledir 🥲

Cansu G. D.
Premium Üye
18 Mayıs 2026 12:31
Bazı gıdaların dokusundan rahatsız oluyor gibi çok fazla seçici umarım dediğiniz gibi büyüme atağından dolayı öyledir 🥲
Yükleniyor...