13 Ay 20 Günlük Kızım

237 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Ağustos 2026 09:53
Nerdeyse 15 20 günüdür uyumak istemeyen bütün yolu denemiş biri olarak artık çok yoruldum tek denemediğim şey odasını ayırmak kaldı ama kıyamıyorum bir yandan asla normade 3 yaşa kadar hata kendi ne zaman isterse ayırmak istiyorum ama uykusunu almış daha mutlu bir bebek sürekli ağlayan huzursuz olmayan kızımı istiyorum biz kızımla ayrı odada eşim ayrı odada yatıyor 1 senedir yerimi odamı da çok özledim bi yandan bilemiyorum ne yapacagız kaç yaşında kendi odasımda uyumalı sizler nasıl yaptınız fikir veririmisiniz
G

Gülcan Ş.

13 Ağustos 2026 10:11
Merhaba ebru hanım ben sizi çok iyi anlıyorum büyük kızımla hep beraber yattık eşimle aramızdaydı suan 4 buçuk yaşında hala da bizimle uyumak istiyor ama eşler için ayrı yatmak çok zor kızım büyüdükçe oda ayırma işlemimiz daha da zorlaştı size naçizane tavsiyem kendine özel bir odası kendine özel bir yatağı olsun kendi tek uyusun sizde eşinizle uyuyun belki uyur ben ikinci kızıma bu durumu yapmadım ayrı yatsın öyle alışsın zaten gündüz yapışık ikiz gibiyiz son zamanlarda havalardan dolayı iki kızımla aynı odada farklı yerlerde yatıyoruz bir aya kalmaz odasında yatırcam büyük kızm bu durumu çok sevıyor ama eşimin de bana ihtiyacı var gündüz zaten onunla ilgilenmiyorum en azından gece yan yana yatmak ister
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Ağustos 2026 10:20
Gülcan Şahan
Merhaba ebru hanım ben sizi çok iyi anlıyorum büyük kızımla hep beraber yattık eşimle aramızdaydı suan 4 buçuk yaşında hala da bizimle uyumak istiyor ama eşler için ayrı yatmak çok zor kızım büyüdükçe oda ayırma işlemimiz daha da zorlaştı size naçizane tavsiyem kendine özel bir odası kendine özel bir yatağı olsun kendi tek uyusun sizde eşinizle uyuyun belki uyur ben ikinci kızıma bu durumu yapmadım ayrı yatsın öyle alışsın zaten gündüz yapışık ikiz gibiyiz son zamanlarda havalardan dolayı iki kızımla aynı odada farklı yerlerde yatıyoruz bir aya kalmaz odasında yatırcam büyük kızm bu durumu çok sevıyor ama eşimin de bana ihtiyacı var gündüz zaten onunla ilgilenmiyorum en azından gece yan yana yatmak ister
Aklı yetmeden herkez daha kolay olur diyor evet ama işte annelik vijdanı el koyor ama dediğinizi uygulutacam gibi
O

Ozlem

13 Ağustos 2026 10:27
Ben 11 aylıkken ayırmıştım. Park beşikte yatıyordu. Çok hareket ediyor uyurken alan dar geliyordu. Ayrı odaya alıp büyük yatağa geçirince daha uzun uyumaya başladı ayırdıgımdan bu yana. tabi diş sürecinde durum değişiyor. Bazen istediğim için kızımla beraber uyuyorum tek yattıgına göre daha sık uyanıyor.
E

Esra E.

13 Ağustos 2026 10:53
Kızım 13 aylık. Yatakta soldan sağa döndüğümüzde bile uyanıyordu. Kendi de uyumuyordu ve hep sinirliydi bizi de uyutmuyordu. Ben 9,5 aylıkken ayırdım odasını. Sonra uyku eğitimi de verdim hazır ayırmışken odaları. O da rahatladı bizde. İyi ki erken ayırmışım.
G

Gülcan Ş.

13 Ağustos 2026 13:19
🧸Ebru Keleş 🧸
Aklı yetmeden herkez daha kolay olur diyor evet ama işte annelik vijdanı el koyor ama dediğinizi uygulutacam gibi
Annelik evet ama ben ilk çocuğumdan tecrübe edindıgım için diyorum gerçekten belli bir yaştan sonra alışıyorlar bu sefer ayrımak daha zor oluyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Ağustos 2026 15:39
Merhabalar ebru hanım en başta yanlışı eşinizle birlikte odaları ayırarak yapmışsınız keşke bebeğinizi ortanızda yatırsaydınız ama ayrı odalarda olmasaydı

Bebeğinizle kızımın arasında sadece 3 gün var bebeğim 11 aylık olana kadar hep ortamızda yattı sonra havalar ısınınca malum Mersin sıcak biyer bir gece beşiğe yatırdım iki üç gece denedim orda olmak hoşana gitti ve birdaha asla ortamızda yatmadı ve şuan aynı odada o beşikte yatıyor

Evet odanın ayrılmasıda lazım ama bebeğin kendi odası var siz eşinizle neden odanızı ayırdınız

Beni yanlış anlamayın lütfen bu benim fikrim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir