13-14 Aylık Bebek

226 görüntüleme
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:10
Bu ay grubundaki annelerle dertleşmeye ihtiyacım var haydi dertleşelim anneler 😅
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 13:12
Yorgunluk uykusuzluk sürekli hareketlilik ve hiç bir iş yapamama 😂
M

Melike M.

17 Haziran 2026 13:15
Aşırı hareketli aslaa elimden tutup yürümez aşırı sinirli
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:23
Benim çocuğum gece en az 10 kere uyanıyo yorgunluk mahvetti beni yalnız olmadığımı duyup her şeyin normal olduğunu sorunun bende bizde olmadığını duymaya çok ihtiyacım var
E

Ece

17 Haziran 2026 13:24
12 aydan geliyorum 13 14 de devam ediyor mu bu cidden uyku desen yok hareket desen 1 sn durmaz herşeye ağlama falan biter sanıyordum 🥹😂
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:25
Ece
12 aydan geliyorum 13 14 de devam ediyor mu bu cidden uyku desen yok hareket desen 1 sn durmaz herşeye ağlama falan biter sanıyordum 🥹😂
Ediyo bacım ediyo geçmiyo 😅
E

Ece

17 Haziran 2026 13:28
Semanur Ay
Ediyo bacım ediyo geçmiyo 😅
Biz bitmişiz 😂
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 13:30
Vallahi geçmiyor her geçen gün uykusu düzeldin derken daha beter oluyor birde annemler felan geliyor mesela bende haliyle onlar gelince ev işi yapıyorum daha çok hırçın oluyor ısrarla beni istiyor memeden kesecektim hiç yemek yemiyor nerdeyse aşırı emiyor hasta olduk ikimizde erteledik ama çok yoruldum emzirmekte çok halsiz ve yorgun bırakıyor beni birde çok inatçı ve hırçın sizinde öyle mi ya
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

17 Haziran 2026 13:30
Ağlama yok ama itiraz etmeyi öğrenci bu ara sürekli elden tutup yürüyoruz. Kapı çalsa ürküp sarılıyor. Bazen sarılmak için bahane mi acaba diye düşünüyorum diş sancımız var emmek istiyoruz yorucu ama öğrenme hızı heyecanladırıyor bizi. Kediye dedi diyoru falan eğleniyoruz 🤭
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:32
Fatma Emre
Vallahi geçmiyor her geçen gün uykusu düzeldin derken daha beter oluyor birde annemler felan geliyor mesela bende haliyle onlar gelince ev işi yapıyorum daha çok hırçın oluyor ısrarla beni istiyor memeden kesecektim hiç yemek yemiyor nerdeyse aşırı emiyor hasta olduk ikimizde erteledik ama çok yoruldum emzirmekte çok halsiz ve yorgun bırakıyor beni birde çok inatçı ve hırçın sizinde öyle mi ya
Sen çok güçlü bir annesin belliki bunlar bir süre daha bu şekilde ilerleyecek sabır diyeceğim ama insan bir yerden sonra da tükeniyor inşallah bu günler geçip yerine çok güzel yaşayacağımız günler gelir
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:33
Ozlem Somuncu Şahinsoy
Ağlama yok ama itiraz etmeyi öğrenci bu ara sürekli elden tutup yürüyoruz. Kapı çalsa ürküp sarılıyor. Bazen sarılmak için bahane mi acaba diye düşünüyorum diş sancımız var emmek istiyoruz yorucu ama öğrenme hızı heyecanladırıyor bizi. Kediye dedi diyoru falan eğleniyoruz 🤭
Sarılmaları dünyanın en güzel şeyi değil mi ❤️
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

17 Haziran 2026 13:35
Semanur Ay
Sarılmaları dünyanın en güzel şeyi değil mi ❤️
İnanılmaz böyle duygunun nasip olması binlerce şükür nedeni ❤️🌷
B

Buse E.

17 Haziran 2026 13:39
Semanur Ay
Benim çocuğum gece en az 10 kere uyanıyo yorgunluk mahvetti beni yalnız olmadığımı duyup her şeyin normal olduğunu sorunun bende bizde olmadığını duymaya çok ihtiyacım var
Bunu okuduğuma bi yandan çok sevindim demekki sorun bende değilmiş herkes aynı şeyleri yaşıyormuuuuşşşş bizde de bu şekilde on defa uyanıyo ve uyumak istemiyoo
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 13:40
Çok teşekkür ederim yine de tabiki dünyanın en güzel duygusu bir şeyleri başarıp öğrendikçe çok mutlu oluyorum iyi olsun diye elimizden geleni yapıyoruz ❤️
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 13:41
Ekran veriyor musunuz kızlar ben vermiyorum o yüzden mi bu kadar yoruluyorum diye sorguluyorum kendimi ama vermekte istemiyorum ya
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:41
Buse Esastürk
Bunu okuduğuma bi yandan çok sevindim demekki sorun bende değilmiş herkes aynı şeyleri yaşıyormuuuuşşşş bizde de bu şekilde on defa uyanıyo ve uyumak istemiyoo
Çok zor çok bir de o uykusuzlukla sabah kalkıp işe gitmek işten gelip yatana kadar ev işiyle uğraşmak sonra tekrar gece sık uyanma döngüsü artık beni çok yormaya başladı bir de bunun yanında çocukla yeteri kadar oynayamamak beni çok üzüyor
S

Semanur A.

17 Haziran 2026 13:42
Fatma Emre
Ekran veriyor musunuz kızlar ben vermiyorum o yüzden mi bu kadar yoruluyorum diye sorguluyorum kendimi ama vermekte istemiyorum ya
Vermiyorum ama bence bu yaşta çok ekran istemiyolar daha çok etrafı keşfetmek istiyolar
E

Ece

17 Haziran 2026 14:02
Fatma Emre
Aynı asabiyet var istediği bişey olmadığı zaman kendini yere atıyor mesela ve ağlamak şöyle dursun bildiğin çığlık atıyor şok oluyorum onu öyle amansız ağlarken görünce elim ayağıma dolaşıyor ama elimden hiçbişey gelmiyor bazen bende onunla oturup ağlıyorum ben ağlayımca o susuyor 😂
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 14:09
Ece
Aynı asabiyet var istediği bişey olmadığı zaman kendini yere atıyor mesela ve ağlamak şöyle dursun bildiğin çığlık atıyor şok oluyorum onu öyle amansız ağlarken görünce elim ayağıma dolaşıyor ama elimden hiçbişey gelmiyor bazen bende onunla oturup ağlıyorum ben ağlayımca o susuyor 😂
Ahaha bizde öyle ben tamam diyorum ağla istediğin kadar diyorum susuyor bezende kızdığımı fark edip gülüyor 😂
G

Gamze A.

17 Haziran 2026 14:22
Biz de 11 aydayız 12 aya daha varmadan bütün belirtiler başladı ve 2-3 gündür Ateş oluyor nedense dişten mi başka bir şeyden mi anlam veremedim gece uykusuzluk koruyordu Hayır dediğimde anlayıp bağırması küsmesi ağlaması ve daha yürümüyor emekleme de yok Canın isterse kıçı üstünde gidiyor yemek yemek yok verdiğim şeyleri yere atmak var Ne yapacağım ben de bilmiyorum gece uykuları yok zaten yoktu artık hiç yok gece bir uyanıyor saat 2.00 2.30'da sabaha kadar uyanıgız
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

17 Haziran 2026 14:43
Bebeğim 13,5 aylık çoğu yazılan durum bizde de aynı normalde beni hiç yormayan bebişim bu aralar hem huysuz sürekli söyleniyor her şeyden şikayetçi eli paçamdan düşmüyor. Memeyi ben teklif etmeden hiç istemezdi bu aralar meme düşkünlüğü de başladı ben teklif etmeden kendisi gelip istiyor. Gece uykuları 8 saate kadar da uzamıştı birkaç gündür 2 veya 3 kez uyanıyor. Yürümeye başladı zihinsel gelişim olarak da yoğun bir dönemden geçiyor şuan yaşadıkları sinir hali çok normal ve geçici diye düşünüyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir