13 14 Aylık

176 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:28
Bebekleriniz kaç uyku yaptırıyorsunuz gündüzleri ve gece uykusuna kaçta geçiyor ?
K

Kübra A.

18 Ağustos 2026 14:29
13 aylık bebeğim, sabah 7.30-08.30 gibi uyanıyor. Gündüz tek uyku yapıyor,en az 2 en fazla 3,5 saat uyuyor. Gece 20.00-21.30 gibi gece uykusuna geçiyor.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:33
Kübra Ay
13 aylık bebeğim, sabah 7.30-08.30 gibi uyanıyor. Gündüz tek uyku yapıyor,en az 2 en fazla 3,5 saat uyuyor. Gece 20.00-21.30 gibi gece uykusuna geçiyor.
2 gün oldu tek uykuya geçeli hğç 8 9 da uyuduğuna raslamadım gece 11 12 gibi uyuyor doktorumuz en geç 9 da uyumalı diyor anlamıyorum nasıl yapacagıx
K

Kübra A.

18 Ağustos 2026 14:34
🧸Ebru Keleş 🧸
2 gün oldu tek uykuya geçeli hğç 8 9 da uyuduğuna raslamadım gece 11 12 gibi uyuyor doktorumuz en geç 9 da uyumalı diyor anlamıyorum nasıl yapacagıx
Ne kadar süre uyuyor gündüz? Uyandıktan sonra uyanıklık süresi ne kadar?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:37
Kübra Ay
Ne kadar süre uyuyor gündüz? Uyandıktan sonra uyanıklık süresi ne kadar?
1 saat uyuyor güdüzleri oda zorla uyanık süresi 4 saat bıraksam 8 9 saat bile uyanık kala biliyor
E

Esra A. ..

18 Ağustos 2026 17:32
Oğlum 11 aylık sabah 8 de uyanmış oluyor

Gündüz tek uyku 1 saat bazen 1 buçuk saat uyuyor akşam 11 e kadar zorla uykuya geçirmiş oluyorum

Gece saat başı uyanıyor tükenmiş durumdayım uykusuzluktan gece emziriyorum bir defada mama veriyorum yine uyku yok
E

Eda D.

18 Ağustos 2026 17:36
Benim bildiğim uyanıklık süresini çok geçerse bebek beyni kapanamıyormuş o zamandakortizol yükseliyor ve uykuya geçemiyorlar en fazla 5-6 saat uyanıklık süresi olmalı diye biliyorum saati geçirince uyutmak çok zor oluyor
Selma A.

Selma A.

18 Ağustos 2026 19:14
14 aylık, tek uyku yapıyor sabah 8 - 8 buçukta uyanıyor akşam 20-21 arası uyuyor . gündüz en az 1,5 saat en fazla 3 saat uyuyor . gece mutlaka bir kere uyanıyor .
M

Mine K. K. ..

18 Ağustos 2026 19:29
13 aylık oğlumum son 1 aya kadar ne zaman uyku düzeni oluşsa bir şekilde bozuluyordu. Bir dönem gece gündüz karışıklığı bile yaşadık. 11 aylıkken yürümeye başladı harekeliliği arttı ve uyku düzeni kendiliğinden oluşmaya başladı. Dönem dönem yine bozuluyor tabi ama genel olarak sabah 9.30-10 gibi uyanıyor öğlen 13-13.30 gibi uykuya geçiyor 1.5-2 saat uyuyor. Akşamda 21.30-22.00 gibi gece uykusa geçiyor. Uyanmaları oluyor tabi ki ama o uyurken oturduğumuz odanın kapısını kapatıyoruz ve diğer odaların hepsinin ışığı kapalı oluyor. Uyandığı zaman yanına sadece ben gidiyorum. Işık açılmıyor ses değişmiyor emziriyorum ve 5 dakika içinde geri uykuya dalıyor
E

Esra A. ..

18 Ağustos 2026 19:33
Aynen bende öyle yapıyorum ama hiç derin uykuya girmiyor emzirirken uyuyor yerine bıraktığım an uyanıyor ışıklar kapalı katta açık ışık bırakmıyorum ama derin uyku yok maalesef 😔
M

Mine K. K. ..

18 Ağustos 2026 23:20
Esra Aslan
Aynen bende öyle yapıyorum ama hiç derin uykuya girmiyor emzirirken uyuyor yerine bıraktığım an uyanıyor ışıklar kapalı katta açık ışık bırakmıyorum ama derin uyku yok maalesef 😔
Bıraktığınız gibi teması kesiyor musunuz? Ben yatağına yatırdığım zaman poposunu pışpışlayıp sırtına dokunuyorum sonra kademeli bir şekilde teması kesiyorum. Bir de oda sıcaklığı çok etkiliyor benim oğlumu. Şu an maalesef oda 26 derece bütün camlar açık üzerine gelmeyecek şekilde düşük seviyede vantilatör çalışıyor hava sirkülasyonu olması açısından perde de aralık durumda üzerinde sadece atlet var o şekilde yatırıyorum. Sıcaklık dengesini sağlayana kadar çok çile çektik bizde
E

Esra A. ..

18 Ağustos 2026 23:35
Evet yapıyorum oda sıcaklıgı bizimde 25 derece klimanın uyku modunda sıcak bir şehirde yaşıyoruz inşallah düzelir diye umud ediyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir