12.5 Aylık Altını Alma Zorluğu

69 görüntüleme
A

Asude

21 Mart 2026 23:11
Bebeğimin hareketlerinin giderek artmasıyla beraber altını alamaz olmaz, durduğu yerde durmuyor. Altını açmak için yatırmama müsade etmiyor, yatarsa da kendisini yuvarlayıp kaçıyor. Zorlarsam da ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka temizlemede sabit kalması için artık cep telefonundan şarkı göstermek zorunda kalıyorum ve bunu aslında yapmak istemiyorum. Bu geçici bir dönem midir, bu durumu yaşayıp oyalamak için çözüm bulan var mı acaba?
A

Aysun M. ..

21 Mart 2026 23:37
Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz eşim yanımdaysa ondan kızımı oyalamasını istiyorum o yoksa da yanımda altını değiştirmeye gideceğim zaman özellikle sevdiği dikkatini çeken oyuncaklarını veriyorum kısa da olsa bi süre onu oyalıyor ve bende hızlı hızlı temizliyorum
S

Safiye Ş. ..

21 Mart 2026 23:37
Ayni durumdayim benimde bebegim yeni bir yaşina girdi valla bulduğum bir cozum tam yok da işte bazn ben cocuk şarkilari söylüyorum yada hic görmedigi farkli bisey eline veriyorum öyle brz durmuş oluyo ama yine zarzor değistiriyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir