12 Saat Sancı Çekip Sezeryan ile Doğurmak...

195 görüntüleme
B

Burcuoktay

19 Aralık 2025 08:13
Aksam 11 gibi suyum geldi nişanla birlikte ben de doktorumu aradım cunku idrar mi su mu emin olamadım azar azar geldiği icin kanlı olunca da acaba nisan mi yoksa cocuk icin riskli durum mu derken kendimi hastanede buldum ebe kontrol etti ve suyun geliyo dedi tabi bu arada yolda üstüm başım battı idrar gibi tutulabilir bisey degil cunku :) hastane de de iki kez kiyafet değiştirdim. Suyum ve nisanim geldigi icin enfeksiyona karsi direk yatış verdiler 12 de sancılarım basladi acikligim 1 cm di henuz rahim asagi inmemisti sancilar 20 dk da bir geliyodu once sabah 9 10 civarı 5 dk da bir olmaya başladı o bel ağrısıni asla anlatamam doktorum geldi açıklık hala 1 cm bekleyelim birazdaha dedik suni sanci verdiler saat 12 oldu ve benim kusmalarim başladı ustelik yemegi en son akşam7 de yemiştim. 12 de hala 1 cm açıklık rahim geri de ben agridan yatağı kırmak üzereyim... doktorum dedi ki 12 13 saat saati bulabilir istediğimiz açıklığı bulmamız ve suyun geldiği icin fazla bekleyemeyiz, 48 saat içinde doğması lazim o sırada ben her dk giren sancılardan fırsatbulup zar zor sezeryana alin diyebildim ameliyathanede siravardi orda beklerken uyusturun artik diye yalvarıyodum tabi :( sezeryan oldum çıktım bugun 10. Gündeyim o normal dogum sancısınin sirt ve bel ağrısı hala devam ediyo o kadar kasılmışım ki bidaha denemek mi asla!
A

Ayşe D.

19 Aralık 2025 08:17
Bende saatlerce sancı çekip sezeryan doğum yaptım hamileyken sezeryan doğumu hiç istemiyordum ama o sancıyı çektikten sonra iyi ki de sezeryan oldum dedim önemli olan doğumdan sonra anne ve bebeğim sağlığı doğum şekli değil aslında sezeryan sonrası ağrılar bi süre oluyor ama geçiyor merak etmeyin bebeğinizi sağlıcakla büyütün 🌸
B

Burcuoktay

19 Aralık 2025 08:21
Ben de cok korkuyordum sezeryandan hatta enfeksiyon kaptı hala iyileşemedim ama yine de o acının yanında bisey değilmiş travma oldu bende teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin sizde sağlıkla buyutun insallahh🥰
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Aralık 2025 09:02
Ben 3 gün sancı çekip normal doğum yaptım çok zordu çok
Betül .

Betül ..

19 Aralık 2025 09:51
En çok korktuğum şey hastanede sancı çekip sonra sezeryana alınmak🥲 Allahtan doktorum ve hastane özeldi.Sancım gelince direk hastaneye yönlendirildim ve ebe beni bekliyordu.Her alt muayenemi tek bir ebe yaptı ve çok güler yüzlüydü.Epidural ile 10 cm açıklık olunca normal doğuma alındım.3 dikişle doğumu yaptım şükürler olsun.Hepinize Allah kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻
H

Handan ..

20 Aralık 2025 15:51
Bana saaat 11 de suni sancı verilmeye başlandı. Saatlerce sürdü hiç sancım yoktu ilk hastaneye gittiğimde suyum azaldı diye doğuma aldılar beni saatlerce suni sancı verildi akşam saat 22.20.kadar devam etti sekiz kadar açılma oldu fakat bebek yorulduğu için acil sezeryan aldılar sezeryan sonrası tekrar aynı sancıları çektim ebeye dedim açılma sancısı gibi normal dedi. Baya sancım vardı hemşireler umursamadı en son bağırdım bana doktor çağırın o arada yine hemşireler sen abartıyorsun diyip bana kızdı sonunda nöbetçi doktor geldi kanama geçiriyormuşum her yer kan içinde kaldı nabızım düştü ellerim morarmaya başladı. Acilen ameliyata alındım altı yedi ünite kan verildi. Hemşire inadına ölüyordum. Bağırdım ben öyle doktor geldi bu arada özel hastane düşünün sezeryan oldum ilk ayağa kaldırdılar ağrı hissetmedim onlar bana ağrı gibi gelmedi o kadar acı çektim ki günlerce depresyon çıkamadım bebeğim kucağımda tutamadım gücüm yoktu .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir