12 Aylık Yemiyor Yemiyor Yemiyor
143 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
13 Mart 2026 02:13
Delirmek üzereyim , 6 ayda başladık ek gıdaya 7 ayda iştahsızdı taaaa 12. Aya kadar şimdi ise son 1 aydır gerçekten yediremiyorum doktor tahlil yapmıyor ortamı değiştirin deyip psikoloğa gönderiyor 3-4 günde bir kaka yapıyor anne sütü ile besleniyor . Yemeklerin tadına dahi bakmıyor yaptığım herşeyi çöpe atıyorum yıldım artık 12 aylık yürüyor çok hareketli ve 2 azı olmak üzere toplam 8 dişi var
D
Dilek S.
13 Mart 2026 03:10
Doktorunuzu değiştirmenizi ve kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim.
O
Ozlem
13 Mart 2026 04:37
Kan tahlili bakılsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Belki onun etkisi var. Kızımın mesela b12 si düşük çıktı onu kullanmaya başlayınca iştahında zamanla eskiye göre değişiklik olmaya başladı
B
Banu K.
13 Mart 2026 05:44
12 ay 21 günlük 10. Aya kadar aşırı olmasada yiyen bir bebekti yani en kötü tadına bakar biraz yer biraz oynardı ben destek verirdim [10.ayda](10.ayda) bir hastalık yaşadık her ay 4 aydır her ay hastayız rsv pozitif di pazartesi günü onunla beraber iyce bıraktı 5 kaşık çorba fazlası yok yoğurt bile 5 kaşık o kadar zayıfladıki bu hastalık yüzünden 4 aydır kg almayı bırak eksiye düştü o kadar yoruldum ki ablası da aynı şekilde beni 3 sene ek gıdada çok zorladı sinir sistemim bozuldu artık yesin istiyorum dışarda ne yedirsem aç kalıyor diye düşünüyorum Rabbim iştahsız bebeklere iştah versin inşallah kan tahlili yaptıracağım bende sürekli ilaç aldı düzen bozuldu aylardır ben ona yoruyorum sizde mutlaka kan tahlili yaptırın
Yükleniyor...