12 Aylık ve Sonrası İçin Beslenme Nasıl Olmalı

157 görüntüleme
Ş

Şule

15 Mayıs 2026 07:12
ek gıda ve mama aralıkları nasıl olmalı ve mamayı bırakıyor mu çoğunluğunu yani sadece geceden mi içiyor yoksa yine uykudan önce içmeye devam mı ediyor
Emel C.

Emel C.

15 Mayıs 2026 08:08
Ben süte geçtim 13 aylık oldu zaten 3 öğün yaptırıyorum günde 3 kerede mama içiyor onun dışında meyve yoğurt kefir veriyorum artık sofra çocuğu olabilirler diye biliyorum gece kalktığında da yine süt veriyorum ilk günler biraz sancısı oldu laktozsuz süte geçtim suanlik bir sıkıntı yok birde bol su içmesine dikkat edin benim bebegim 250 300 ml arası içiyor doktorumuz böyle devam edebilirsin dedi
Ş

Şule

15 Mayıs 2026 08:09
Teşekkür ederim bilgiler için gece kaç kere kalkıyor
Bir de kimileri işte gündüz olabildiğince az mama verin falan dedi de ek gıda ile beslensin diyorlar o yüzden sordum
Emel C.

Emel C.

15 Mayıs 2026 08:24
Şule
Teşekkür ederim bilgiler için gece kaç kere kalkıyor
Bir de kimileri işte gündüz olabildiğince az mama verin falan dedi de ek gıda ile beslensin diyorlar o yüzden sordum
Evet ek gıda ağırlıklı olması daha iyi alışması için ama çocuk istiyorsa içsin mama nolacak ki zaten buyuyunce yemek yiyecek sadece şunu yapabilirsiniz önce ek gıda sonra mama ben öyle yapıyorum genelde sadece uyku öncesi süt içiyor 2 uyku yaptırıyorum gündüz gecede 9 yada 10 da uyuyor 2 kez beslenmek için kalkıyor
E

Eda N. K.

16 Mayıs 2026 00:02
Benim bebeğim de 13 aylık bu konu beni de düşündürüyor gündüz ek gıda üstüne mama içerek uyuyordu gündüz mamalarını kestim. 3 öğün veriyordum 3 öğün 1 ara öğün yaptım. Alışma sürecindeyiz ama yemeğe alışmalı diye düşünüyorum persentili düşük bir bebek doğru mu yapıyorum beni de düşündürüyor
Ş

Şule

16 Mayıs 2026 07:22
Bende 3 ana 2 ara yapmaya çalışıyorum ama bazen 3 ana 1 ara da oluyor. Bilemiyorum ya herkes farklı bir şey söylüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir