12 Aylık Kendi Yeme

124 görüntüleme
A

Aslı O.

12 Ağustos 2026 10:38
Kızım 12 ay 10 günlük ne zaman bwl yapsam yemekleri mıncıklıyor yere atıyor bir türlü alışamadı nasıl olacak bilmiyorum hep ben kendim yediriyorum böyle durum yaşayan var mı nasıl kendi kendine yere atmadan mıncıklamadan yemeğe alıştırıcam
S

Sena Y.

12 Ağustos 2026 11:21
Bence sen kendin yedirmelisin ben öyle yapıyorum kendi yemiyor saatlerce onun mıncıklamasını hadi bekledim yemicek doymayacak hiç olmazsa kendin ne kadar yediğinin farkında olursun. Hangi çocuk yemek yemeyi bilmiyor ki illa ki zamanı var demek ki
E

Elif B. ..

12 Ağustos 2026 11:34
Vallahi ben de kendim yediriyorum birkaç kez denedim elinde eziyor üstüne sürüyor saçlarına sürüyor ama asla ağzına götürmüyor birazcık eline veriyorum oynuyor sonra kendim yediriyorum yoksa aç kalacak
E

Elif B. ..

12 Ağustos 2026 11:35
Sena Yılmaz
Bence sen kendin yedirmelisin ben öyle yapıyorum kendi yemiyor saatlerce onun mıncıklamasını hadi bekledim yemicek doymayacak hiç olmazsa kendin ne kadar yediğinin farkında olursun. Hangi çocuk yemek yemeyi bilmiyor ki illa ki zamanı var demek ki
Size katılıyorum ben de öyle düşünüyorum eninde sonunda yemek yemeyi öğrenecek yani öğrenmeye çocuk mu var bu kendi kendine yeme mevzusu zaten Instagram‘dan moda oldu her çocuk aynı değil ve bizlerin de evlerinde hizmetçisi yok o yüzden dağıtmasına ortalığa bulaştırmamasına katlanamıyorum ben😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir