12 Aylık Kabız

24 görüntüleme
A

Asel B.

6 Mart 2026 00:17
12 aylık kız bebek doğduğundan itibaren günde 1 defa kaka yapıyor ek gıdaya geçeli iki üç günde yapmaya başlamıştı probiyotik kullanıyorduk yardım ediyordu sonra demir seviyemiz iyi olduğu için demir ilaçı bıraktık 1 ay önce durumu iyiye gitti günlük rahat kaka yapmaya başladı rengi açıldı , ama son 2 haftadır 2-3 günde ıkınarak oturma pozisyonda yapıyor zorlanmaya başladı doktora gittik 2 adet şurup 2 adet krem yazdı gene aynı 2 günde bir yapıyor rengi koyu yeşil ilk başta sert sonra az yumuşak yapıyor cıvık uzun zamandır yapmıyor, ne yapabilirim (tribudat duphalas şurup ismi )
A

Asel B.

6 Mart 2026 00:26
ılık banyo yaptırıyorum 2 günde bir 15-20 dk suda bekliyor , Kays’ı armut erik püre yiyoruz günde en az 2-3 kaşık çok sevmedi ondan yedire bildiğim kadar , iki üç günde bir yulaf ezme yiyor , haşladığım sebzeler hepsi zeytin yağlı yemekler hepsi zeytini yağda yapılıyor, brokoli kabak bu tarz sebzeleri sık tüketmeye dikkat ediyorum şurup içmek istemiyor zorla bi şekilde içiriyorum , şurup içeli iştahı pek yok ama bir türlü yediriyorum oyun haline getirerek
I

Işık s.

6 Mart 2026 01:13
Merhabalar soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı günde bir tatlı kaşığı bize iyi geldi ayrıca pirinç ve makarnayı kesip yerine farklı karbonhidrat kaynakları koydum pirinç yerine bulgur makarna yerine tam tahıllı ekmek veya bakliyat unlu makarna gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir