12 Aylık Geçmeyen Gaz Sancıları

138 görüntüleme
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 19:22
Kızım 12 aylık ve doğduğu ilk günden beri gaz sancısı çekiyor. 2 aylık olsun geçer, 3 aylık olsun geçer dediler asla geçmedi. Oğlum da öyleydi 5 yaşında falan geçti. Bakın ay demiyorum 5 yaş. Geceleri hep uyanır ağlar ayaklarını karnına çeker kendini ordan oraya atardı şimdi aynısını kızım yapıyor. Alerji testleri vs temiz çıkıyor. Ama kaç doktora götürdüm bir çözüm bulamadılar. Çok çaresizim. Her gece sancıdan uyuyamıyor. Sürekli bacaklarını kasıp duruyor. Kazayla gazıı çıkarırsa rahatlayıp geri yatıyor. Nasıl çözüm bulucam bilmiyorum psikolojim bozuldu.Teşhis koyamıyorlar ki tedavi uygulasınlar😞😞
Betül .

Betül ..

10 Aralık 2025 19:27
Bizde bebeklikte çok yaşadık.Şuan 3,5 yaşında hala gaz sorunu var popom karnım acıyor diyor sonra gaz çıkartıyor ama sık bir şikayetimiz yok arada olan durum kaka yapmadığı günlerde yaşanılıyor.Enterogermina Kids kullanıyoruz o rahatlatıyor muhtemelen
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 19:30
Bizim aralıksız her gece devam ediyor maalesef.. Enterogermina kids bende kullandım ama bir değişiklik olması maalesef, çünkü tuvaletini yapmasında sıkıntı yok. Tek problemimiz karın ağrısı ve gaz çıkaramama. Bebekken reflüsü vardı ama kilo alımı iyi diye hiçbir tedavi uygulanmadı. Onunla ilgili olabilir mi bilmiyorum
Ş

Şeyda A.

10 Aralık 2025 19:30
Bizde ayaklarına acı elma yağı sürerek masaj yapıyoruz ve gazını çıkartabiliyor bi araştırın isterseniz
Betül .

Betül ..

10 Aralık 2025 19:31
Olabilir.Enterogermina Kids günde 1 mi kullanıyorsunuz
S

Seyhan B. ..

10 Aralık 2025 19:54
Ravlanin zeytin yağınıkullanın cocuklar icin olanından belki fayda eder bi araştırın
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 19:55
Evet Betül hanım. O da bazen ishal yapıyor
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 19:56
Şeyda hanım kaç aylık bebeğiniz? Ben sebebini bulmak istiyorum daha çok
D

Didem H.

10 Aralık 2025 20:02
Çocuk Gastroenteroloji doktorları ne dedi peki bu durum için?
Nazife .

Nazife ..

10 Aralık 2025 20:02
aynı dertten muzdaribiz oğlum 11 aylık olacak uyanmadığı gece sayısı bir elin beş parmağını geçmez
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 20:04
@Didem H. Testler temiz çıkınca gaz sancısı olduğuna inanmadılar tedavi de yazmadılar
Gamze Y.

Gamze Y.

10 Aralık 2025 20:05
@Nazife maalesef ya çaresizlik tüketti beni
Fatoş G. .

Fatoş G. ..

10 Aralık 2025 20:39
Biz nurse harveysin şurubunu verdik fayda verdi.
F

Feyza T. K. ..

14 Aralık 2025 07:39
Biz de ayni durumdayız kızım 11.5 aylık her gecemiz kabus resmen ha geçti ha geçecek derken bir de çevre de artık gazı mı olur falan diyor inandıramıyorsun çocuk hem alttan gazında hem üstten gazında çok zorlanıyor biogaia probiyotik ve colibb gaz damlası kullanıyoruz yok bana mısın demiyor
E

Ebru K.

17 Aralık 2025 10:37
Tavsiyem çocuklarla çalışan fonksiyonel beslenme uzmanları bulmanız detaylı intolarans testleri yapıyorlar benim oğlum da alerjikti ve yaşadıklarınızın hepsini yaşadım bazı gıdalara aşırı tepki verdiği için yapıyormuş o gıdaları kesince rahatlama oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir