12 Aylık Anneden Ayrılmama

74 görüntüleme
S

Sümeyra B. ..

30 Mart 2026 17:36
Kızım 12 aylık desteksiz büyütüyorum. Genelde hep benimle ve babasıyla vakit geçiriyor. Ayda 1 yada 2 kez akrabalarımıza gidiyoruz kimsenin kucağına gitmiyor ve çok huzursuz oluyor. Bayram için memlekete gittik orada benden hiç ayrılmadı 10 on gün kadar kaldık ve bana daha da bağımlı oldu bu durum yaşayan var mı nerede yanlış yapıyorum ya da ne yapabilirim
Latife K.

Latife K.

30 Mart 2026 18:18
Yanlış yapmıyorsunuz aksine size çok güvendiğini gösteriyor. Şuan 14 aylığız bizde de durum aynı. Odadan çıktığımda çığlık kıyamet. Dışarda biri gülse çığlık kıyamet
T

Tuğba A.

8 Nisan 2026 21:46
Bizde de durumlar böyle bacağıma yapışık bi şekilde yürüyoruz evde bile :)
A

Anne k.

8 Nisan 2026 21:51
Bende ne kadar isterdimki anlatamam. Evet bir şeyden korksa ya da ihtiyacı olsa beni ister ama rutinde kendi halinde sosyal takılır 8 aylık şuan. Sizin gibi bebekleri olan annelere imreniyorum açıkcası hep. Kesinlikle çok zordur tahmin edebiliyorum ama onun en özel insanı olmak ve onu fizikende görmek çok hoşuma giderdi. Benimki inanılmaz anneanneci. Dediklerinizi onu gördüğünde ona yapıyor. Halbuki sürekli olarak görerekte büyümedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir