12 Ay Uyku Sorunu

122 görüntüleme
B

Bahar E.

8 Temmuz 2026 00:19
12 aylık yaklasık bir aydır gece 1 gibi uyanıp sabah 6-7ye kadar sadece hafif uyku halinde uykusu asla derinleşmiyor beşiği sallamayı bıraktığım an dönüp ağlamaya başlıyor artık bedenen dayanacak gücüm kalmadı uykusuzluğa gündüzde yaklaşık 2-2.30 saat uyku yapıyor yani neden olabilir nerede yanlış yapıyor olabilirim var mı bizimle aynı durumda olan anneler
S

Seher T.

8 Temmuz 2026 00:22
Bizde 12 ayligiz doğduğundan belli guzel uyuyan bebegim gitti yerine baska bebek geldi sanki gündüz uykuları cok kısaldi zorla uyuyor en sonunda kendi bayılıyor uykusuzluktan geceleri uyanip sebepsizce ağlayıp geri uyuyo büyüme atağı falan diye düşünüyorum bende
B

Bahar E.

8 Temmuz 2026 00:23
Seher Tas
Bizde 12 ayligiz doğduğundan belli guzel uyuyan bebegim gitti yerine baska bebek geldi sanki gündüz uykuları cok kısaldi zorla uyuyor en sonunda kendi bayılıyor uykusuzluktan geceleri uyanip sebepsizce ağlayıp geri uyuyo büyüme atağı falan diye düşünüyorum bende
Of çok zor gerçekten insan uyuyamayınca enerjisi de olmuyor sabrıda bende acaba diyorum gündüz çok uyutuyorum gece uykusuna ihtiyaç mı duymuyor
S

Seher T.

8 Temmuz 2026 00:26
Gündüz uykusu da 3 saat normal diyorlar ki sizin süreniz daha az biraz sabredelim geçecek inşallah bugünler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir