12 Ay Mama Kesme

152 görüntüleme
İlknur E. .

İlknur E. ..

5 Haziran 2026 12:08
Bebeğim 12 aylık ek gıda fena yemiyor gece 1 kere beslenmesi var gün içerisinde gece beslenmesi dahil toplam 4 kez falan mama içiyor kesmelimiyim yada azaltmam gerek mi
T

Tuğba B. ..

5 Haziran 2026 12:11
Erken bence osman hocada bir keresinde 18aya kadar veein demişti sanki.
O

Ozlem

5 Haziran 2026 13:02
benimde sizin gibi 4 kez oluyor. Gece içmezse 3. Yemek yesede yemesede ardına süt istiyor içmeyince huzursuzlanıyor. o yüzden ben azaltmadım. 18. Aya kadar devam edilmesi yönünde doktorların yorumları.
İlknur E. .

İlknur E. ..

5 Haziran 2026 13:10
Mama azalırsa ek gıdada iştahı artıyor o yüzden kararsız kaldım ben de
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Haziran 2026 13:12
Son kutu aldım dün mamayı bu bittice daha almıyacağım normal süt veriyorum zt kilosuna ne dir acaba iyiyse kese bilirsiniz ek gıda yeteli alıyorsa
Afranur K.

Afranur K.

5 Haziran 2026 13:14
Mamayı sadece kilo olarak değerlendirmeyin bence, içerikleri de aylarına uygun olarak yeniden yapılandırılıyor. Anne sütünün de duruma göre içerik değiştirmesi gibi.

Sıklıkla iştahsızlığın başka sebepleri oluyor bence, bu ayda önce ek gıda daha sonra mama vereceksiniz zaten. Yemeğini yedikten sonra teklif ettiğiniz miktar bence çok etkilenmez iştahtan.
S

Seher T.

5 Haziran 2026 13:30
Benim 11 aylik bebegim gece beslenme yok ama mama ya 18 aya kadar devam etmek istiyorum tabi bebegim daha erken bırakmazsa ilk oğlum 1 yaşından sonra kendi bıraktı hasta olduğunda falan cok zorlandım ek gida yedirmekte mama içse hem su hem besin ihtiyacı azda olsa karşılayacakti tabi benim düşüncem bu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir