11 Haftalık 2.buçuk Aylık Bebeğim

45 görüntüleme
B

Büşra Ö.

15 Nisan 2026 11:56
Gündüz uyumuyor. 7 buçukta kalkıyor gündüzleri sürekli memede kalmak istiyor gece uyuyor ama gündüz sıkıntı hep uyanık kalıyor ne yapabilirim bunun için
V

Velide

15 Nisan 2026 12:04
Benim bebeğim uyumadığı zamanlar kangurudan destek alıyorum. Benim hareketlerimle ve sarılıp sarmalandığı için bir süre sonra uyuyor. Bir de beyaz gürültü açarsam çok daha hızlı uykuya geçiyor. Ellerim serbest olduğu için bir yandan ben de işlerimş yapabiliyorum.

Bir de kanguru/sling deneyebilirsiniz
B

Büşra Ö.

15 Nisan 2026 15:48

Velide

Benim bebeğim uyumadığı zamanlar kangurudan destek alıyorum. Benim hareketlerimle ve sarılıp sarmalandığı için bir süre sonra uyuyor. Bir de beyaz gürültü açarsam çok daha hızlı uykuya geçiyor. Ellerim serbest olduğu için bir yandan ben de işlerimş yapabiliyorum.

Bir de kanguru/sling deneyebilirsiniz

Öncelikle Teşekkürler 🤍 beyaz gürültü açıyorum ama asla koyduğumda durmuyor maks 5 dk sürekli emmek istiyor mama +meme olarak gidiyoruz ama beni asla bırakmıyor gün içinde
V

Velide

15 Nisan 2026 15:54
Böyle durumlar için kanguru ideal oluyor. Alışkın değilse kanguruya göğsünüz açık bir şekilde kanguruyu takıp bebeği koyun. Teninize temas etmesi sakinleşmesinde çok yardımcı olacaktır
B

Büşra Ö.

16 Nisan 2026 19:17

Velide

Böyle durumlar için kanguru ideal oluyor. Alışkın değilse kanguruya göğsünüz açık bir şekilde kanguruyu takıp bebeği koyun. Teninize temas etmesi sakinleşmesinde çok yardımcı olacaktır

Önerdiğiniz kanguru var mı
V

Velide

16 Nisan 2026 19:45
Daha ilk çocuğumda aldığım kanguru vardı. Beş yılı geçiyor. Onunla dağ tepe her yeri gezmiştik. Şimdi oğlumda kullanmaya devam ediyorum. Mamadus plus extra diye geçiyor ismi şu anda alışveriş sitelerinde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir