11 Günlük Bebekle 120km Gitmek

494 görüntüleme
D

Dilan

Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:27
11 günlük bebeğim var 120 km yol gitmek istiyorum ailemin evine gidip 5 gün kalıp döneceğim. Oto koltuğu var güvenli ve uyuyor. Yol 2 saat sürüyor ama ben hafif çekiniyorum gitmeli miyim ? Gitsem bana aşırı aşırı iyi gelecek lohusayım ve canım sıkkın siz olsanız ne yapardınız ?
M

Melisa P.

29 Temmuz 2026 11:35
Ben 2 aylık bebekle 1000 km geldim yenidoğanlar araba da uyuyor zaten terlemesin beslenmesine dikkat edin alt değişimini yapın mola verin düz yatırın biraz bence bi sorun olacağını düşünmüyorum çok uzak değil
D

Dilan

Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:44
Melisa Pekyılmaz
Ben 2 aylık bebekle 1000 km geldim yenidoğanlar araba da uyuyor zaten terlemesin beslenmesine dikkat edin alt değişimini yapın mola verin düz yatırın biraz bence bi sorun olacağını düşünmüyorum çok uzak değil
11 gün çok küçük diye korkuyorum yoksa 40i çıksa rahatça giderim
B

Buse P.

29 Temmuz 2026 11:47
Ben istanbulda doğum yaptım bebeğim 2 haftalıkken önce tokata 1 hafta da orda kalıp şırnağa gitmiştim hiç bir problem olmadı gönlünüz rahat olsun melisa hanımın dediği gibi uyuyolar zaten karnı tok altı temiz olsun yeter
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:53
11 günlük bebekle seyahat etmek, özellikle uzun yolculuklar için planlanırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır.

Eğer bebeğin doğumdan itibaren herhangi bir sağlık sorunu yaşamadıysa ve doktorunuz tarafından herhangi bir kısıtlama getirilmemişse, 11 günlük bebekle seyahat etmek mümkündür.
Şöyle ki;
1. Bebeğinizi hazırlayın: Bebeğinizin seyahatten önce iyi beslenmiş ve temiz olduğundan emin olun.
2. Uygun giydirin: Bebeğinizi seyahat için uygun giydirin, yani fazla soğuk veya sıcak olmasın.
3. Seyahat sırasında güvende olun: Araç kullanırken bebeğinizin emniyetini sağlamak için oto koltuğunu kullanın ve emniyet kemerinizi bağlayın.
4. Yolculuk sırasında mola verin: Bebeğinizin açıp, sıkılmasını önlemek için her 1-2 saatte bir mola verin.
5. Bebeğinizin rahatı için hazırlık yapın: Bebeğinizin rahat etmesi için yanına oyuncak, emzik, bez gibi eşyaları bulundurmayı unutmayın.

Eğer hala endişeleriniz varsa, doktorunuzla görüşerek bebeğinizin seyahate hazır olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Güvenli ve sorunsuz bir seyahat dileğimle.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
D

Dilan

Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:53
Buse Polat
Ben istanbulda doğum yaptım bebeğim 2 haftalıkken önce tokata 1 hafta da orda kalıp şırnağa gitmiştim hiç bir problem olmadı gönlünüz rahat olsun melisa hanımın dediği gibi uyuyolar zaten karnı tok altı temiz olsun yeter
Çok teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏻
P

Pervin T. ..

29 Temmuz 2026 12:05
Ben de kırkım çıkmadan Hatay dan Ankara ya gitmiştim. Hiç sorun yaşamadım. Aksine rahat bir yolculuk geçirdim ve bana çok iyi gelmişti. Aslında yolculuğun en rahat zamanları diyebilirim: ) Şimdi 10 aylık çok hareketlendi ve zorlasmaya başladı. Zaten yolculuğun çoğunu uyuyarak geçiriyorlar çok rahat edersiniz. Doktorunuzla da görüşün tabi ki.
D

Dilan

Premium Üye
29 Temmuz 2026 12:07
Pervin Talay
Ben de kırkım çıkmadan Hatay dan Ankara ya gitmiştim. Hiç sorun yaşamadım. Aksine rahat bir yolculuk geçirdim ve bana çok iyi gelmişti. Aslında yolculuğun en rahat zamanları diyebilirim: ) Şimdi 10 aylık çok hareketlendi ve zorlasmaya başladı. Zaten yolculuğun çoğunu uyuyarak geçiriyorlar çok rahat edersiniz. Doktorunuzla da görüşün tabi ki.
Bende Hatay’ın bir uç ilçesinden başka bir uç ilçesine gideceğim endişem oydu
Gül H. A.

Gül H. A.

29 Temmuz 2026 12:17
Bende kırkı çıkmadan 2 3 saat yol gitmiştim. Altı temiz olsun karnı doyarsa uyur zaten. Büyüdükçe daha zor oluyorlar çabuk sıkılıyorlar. Hayırlı yolculuklar
P

Pervin T. ..

29 Temmuz 2026 12:26
Dilan
Bende Hatay’ın bir uç ilçesinden başka bir uç ilçesine gideceğim endişem oydu
Endişe etmeyin yaz ayları olduğu için terlermesine dikkat edin. kısa aralıklı molalarla bezini değiştirip beslenmesine dikkat ederseniz rahatlıkla geçer yolculuğun uz. Dediğim gibi size çok iyi gelecek. Şimdiden keyifli yolculuklar:))
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir