11 Aylık Yürütme
74 görüntüleme

Aslı S.
18 Ağustos 2025 10:50
Merhabalar kızım 11 aylık emekliyor ayaktada 3-5 saniye durabiliyor ama genel olarak yürütmeye çalıştım mı hiç oralı değil hemen oturmak istiyor 🤦🏻♀️

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:56
Yürümesini desteklemek için yürüme arkadaş alabilirsiniz ebebek'te 450 lira falandı yani fiyatı da uygundu ondan sonra bir tane nevresimi nevresimi rulo gibi yaparak den yani kollarının arasından geçirip den yani kollarının arasından geçirip yürümesine destekleyebilirsiniz youTube'da çok güzel çocuklar için alıştırma egzersizleri var emeklemek için yazarsanız karşınıza çıkacak Umarım düzelir
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 10:56
Bende çok telaşlandım 16 aylık olduk aynı şekilde davrandı doktordan randevu aldım bir hafta kala yürüdü 😂çok sevindim bolca park ve ortama girmesi önemliymiş gerçekten
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:00
Yürütecek yürüme arkadaşı zıpzıp herseyi aldık ilgilenmedi bahanesi parka götürdü devamlı çocukları görünce alıştı gerçekten çok şaşırdım bi akşam baktık yürüyor sıkıntı olduğunu niye çabalamıyor diye çok üzülüyordum 18 ayına kadar bekleyin bi anda yürür
Ş
Şule G.
18 Ağustos 2025 11:22
Hiç yürümeyecek gibi geliyor ama ansızın yürümeye başlıyor sonra da zaten hiç oturmuyor. Benim bebeğim erken emekleri erken kanepeye tutunup kalktığı halde yürümesi 13 ayı buldu. Biz 10 11 aylıkken yürür diye tahmin ediyorduk. Ama zamanı neyse öyle yürüyorlar. Heveslenmesi için yürüme arkadaşı iyi oluyor. Birde babasıyla birlikte karşılıklı kısa mesafede adım attırma oynatmak heveslendirebilir

Aslı S.
18 Ağustos 2025 11:26
Çok teşekkür ederim hepinize rahatlattınız içimi valla zaten bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bende ama yürütmeye çalıştımmı oturuyor sonra bidaha deniyorum biraz yürüyor bir daha oturuyor ama kendi başına tutunarak kalkabiliyor ayakta 3-5 saniye desteksiz durabiliyor
Ş
Şule G.
18 Ağustos 2025 11:34
Kendi başına istediği zaman kalkmak istiyor. Kendim isteyince kalkarım demek istiyor demekki annesi 😅😅

Aslı S.
18 Ağustos 2025 11:58
Muhtemelen öyle kendini hazır hissetmiyor demekki😀