11 Aylık Yemeyen Bebek
299 görüntüleme
H
Helin Ö. B.
30 Nisan 2026 08:42
Kızlar kafayı yiyeceğim ben artık. Ek gıdaya geçtiğimizden beri mahvoldum . İştahsız yemiyor. Kan değerleri normal. Ama yemiyor ağzı sürekli kapalı ya fa ağzından tükürüyor. Her şeyi deniyorum akşama kadar deniyorum. Tuzlu veriyoeum baharatlı veriyorum her şeyi deniyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
G
Gülcan Ş.
30 Nisan 2026 08:48
Biz çok üstlerine düştüğümüz için midir bilmiyorum ben yedirince yemez ama sofraya beraber oturunca bizim yemekleri tattırınca yemek istıyor ama az yiyor bende üstelemiyorum canı isterse yesin diyorum
H
Helin Ö. B.
30 Nisan 2026 08:55
Biz çok üstlerine düştüğümüz için midir bilmiyorum ben yedirince yemez ama sofraya beraber oturunca bizim yemekleri tattırınca yemek istıyor ama az yiyor bende üstelemiyorum canı isterse yesin diyorum
Ö
Özge T.
30 Nisan 2026 09:05
Önüne bırakıyor musunuz kendi yemesi için, makarna, patates sote veya ekmek gibi şeyleri reddetmiyolar genelde, ama bir önceki yediğinden üç saat sonra önüne koymanızı öneririm.
G
Gülcan Ş.
30 Nisan 2026 09:19
Yada daha yumuşak şeyleri seviyorlar mesela benim kızım da 11 aylık olacak az da olsa yoğurt sever ben içine çilek ve muzu blendırdan geçirip verıyorum yada irmik yada pirinç unundan muhallebi yapıyorum içine tahin pekmez ceviz valan koyuyorum onu yer katı gıda da ben veremiyorum çünkü kabız oluyor hemen ben daha sevecegı şeylerden gidiyorum bizim de kilomuz çok düşük ama bebekleri de anlamak lazım diş dönemi hastalık yürüme emekleme ayları yemeğe önem veremiyorlar
İ
İrmb
2 Mayıs 2026 09:09
Benim kızımda 10.5 aylık ek gıdanın başından beri aynı durum hiçbir şekilde yediremiyorum bizim yediklerimizide yemiyor tükendim gerçekten artık napacağımı şaşırdım kiloda almıyor
M
Meryem K.
11 Mayıs 2026 14:57
Benim bebeğim 10 aylık kızlar sadece muz yoğurt makarna ekmek. Karpuz salata dilimleyip veriyorum onları biraz yiyor oda zorla veriyorum onun haricinde bir şey yemiyor yumurta asla yemiyor tükürüyor ne yapmalıyım kilosu iyi ama sürekli emzirmekte zorluk çekiyorum süte alışacak diue yemek yani ek gıda yemicek diye çok korkuyorum kızlar benim gibi olan var mı 梁
H
Helin Ö. B.
11 Mayıs 2026 15:00
Benim kızımda 10.5 aylık ek gıdanın başından beri aynı durum hiçbir şekilde yediremiyorum bizim yediklerimizide yemiyor tükendim gerçekten artık napacağımı şaşırdım kiloda almıyor
Çok az kilo alıyor . Nasıl olacak böyle bilmiyoeuö
İ
İrmb
12 Mayıs 2026 09:06
Her öğün 1 saat aslanlar kaplanlar taklitler yapıyorum 2 kaşıj yesin diye çok yıprandım bende . Bizimde kilomuz düşük 6. Aydan beri çok zor
H
Helin Ö. B.
16 Mayıs 2026 14:43
Kaç aylık kaç kg acaba
Yükleniyor...