11 Aylık Vurma , İştahsızlık
55 görüntüleme
İ
İrem ..
3 Nisan 2026 15:06
Bebeğim 11 ay 10 günlük 2 kez ateşli hastalık geçirdi son zamanlarda ve sanki bambaşka bir bebek oldu gibi . Bize vuruyor çok sinirli . İstemediği olduğunda kendini geriye atıyor mama sandalyesindeyse kafasını vuruyor. Ekransız büyütmeye çalıştık ama hastayken ilaç içsin diye verdik mecbur 3 5 dakika . Şimdi tekrar ekranı kestik . Ayrıca iştahı çok kötü kaşıkla çoğu zaman verdiğimi reddediyor kazara dudağına değerse tadını alınca devam ediyor . Kendisi yemek istiyor çoğu şeyi önüne koyuyorum ama çok az yiyor . Bunlar normal mi ? Yemek yememesi beni çok üzüyor zaten hastayken biraz zayıfladı gibi oldu 😔 emmesi iyi ama artık anne sütü doyurmaya yetmiyor malum
M
Melike
3 Nisan 2026 15:25
benim de bebeğim 11 aylık 2 hafta önce ateşlendi 40 dereeceye çıktı ateşi iyileştikten sonrası bir kaç gün gayet normaldi ama sonra dan bi iştahı değişti çok severek içtiği çorbayı vs zar zor yediriyorum daha nazlı oldu hemen ağlıyor istediği şey olmayınca. çok uyumlu sakin çok güzel yiyen bi bebek normalde. bir de kabız oldu üstüne 3 gündür de onun huysuzluğı var uykuları da bozuldu geceleri hep beni yanında istiyor emerek uyumak istiyor. yani anlıycanız bütün düzen hastalıktan sonra bozuldu inşallah düzelirler 😕😕
İ
İrem ..
3 Nisan 2026 15:27
benim de bebeğim 11 aylık 2 hafta önce ateşlendi 40 dereeceye çıktı ateşi iyileştikten sonrası bir kaç gün gayet normaldi ama sonra dan bi iştahı değişti çok severek içtiği çorbayı vs zar zor yediriyorum daha nazlı oldu hemen ağlıyor istediği şey olmayınca. çok uyumlu sakin çok güzel yiyen bi bebek normalde. bir de kabız oldu üstüne 3 gündür de onun huysuzluğı var uykuları da bozuldu geceleri hep beni yanında istiyor emerek uyumak istiyor. yani anlıycanız bütün düzen hastalıktan sonra bozuldu inşallah düzelirler 😕😕
M
Melike
3 Nisan 2026 15:34
İnşallah düzelirler cidden en sevdiği yemeği bile zorla azıcık yiyor böyle giderse benim psikolojim iyice bozulacak 😭