11 Aylık Uyku

46 görüntüleme
S

Selin K.

26 Temmuz 2025 12:22
Merhaba,

Bebeğim 11 ay 10 günlük. 1,5 2 saat uyuduğu halde uyandığında sürekli gözünü kaşıyor, esniyor. Uykusu bölünmüyor, örneğin bugün 10:30 uyudu 12:30 da uyandı şimdi tekrar 2. Uykusuna yattı. Hareketli, ateş, huysuzluk veya ağlaması yok istahı pek yok, ama bu kadar uyuması ve esnemesi, oynarken başını yere koyması yorgunluk mu, enfeksiyon belirtisi mi bi hastalığı mı var emin olamıyorum. Çocugum çok uyuyor diye şikayet edeceğimi düşünmedim😅 ama bi sağlık problemine mi işaret ediyor emin olamıyorum
Sanem K.

Sanem K.

26 Temmuz 2025 13:07
Merhaba, benim oğlumda aynı bu şekildeydi. Uyandıktan yarım saat sonra tekrar uykusu geliyordu. Ama gece uykularımız aşırı bölük aktif uyumuyor. Sonuç olarak demiri düşükmüş. Demir tedavisi aldıktan 2 ay sonra istesem de uyutamıyorum gündüz artık
M

Meltem G.

26 Temmuz 2025 13:10
Büyük ihtimalle uyku araliklarini kaçırıyor olabilirsiniz yeterince dinlenemiyordur. Her bebegin uyku ihtiyacı farklı oluyor mesela benim bebeğim o ayda sabah 7 de uyanmışsa 8 en geç 8.30 gibi yeniden uyumazsa bütün gün gözlerini ovalar esnerdi ve 3 gündüz uykusu yapardı toplamda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir