11 Aylik Olmak Üzere Kızımın Henüz Hiç Dişi Çıkmadı.

90 görüntüleme
G

Gülnur K. ..

25 Kasım 2025 05:23
Bir hafta sonra 11 aylik olacak kızım. Henuznhiç dışı çıkmadı. Bu durumda endişelenmeli miyim Örümceğe bindiriyordum parmak ucuna basmaya başladı ve bende orumecege bindirmeyi bıraktım düzelir mi bu durum? Şuan 8.080 kg normal mi kilosu dusuk diyor çevremdeki herkes. Bir başlıkta bi kac soru sordum kusura bakmayın
Emel C.

Emel C.

25 Kasım 2025 05:34
Bebeginizin zayifligi dogum kilosuna gore degisir ve bunun kararini cevreniz degil doktor vermeli bence diş konusunda 1 yaşa kadar 1 dis cikmasi gerekiyor diye biliyorum d vitamini kullanmiyorsaniz kullanmanizi oneririm ve yurutec konusunda bende bindiriyorum kendim almadim hediye geldigi icin kullaniyorum almiycaktim normalde gunde en fazla 15 dakika bindiriyorum ve kendi boyuna gore ayarliyorum ayaklari tam yere temas ediyor bence bi doktora gidip gorusmenizde fayda var en azindan aklinizda kalmaz
G

Gülnur K. ..

25 Kasım 2025 05:36
Doğum kilosu 2530. D vitamini kullanıyoruz aslında ama bilmiyorum. Yürütece bindirmeyi de Bi anda kestim korktuğum için. Insallah gececici bir durumdur. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Fadile B.

Fadile B.

25 Kasım 2025 06:20
Korkmayın 12. Aya kadar normal
B

Büşra T.

25 Kasım 2025 06:26
Evet genelde 1 yaşa kadar en az 1 diş çıkmasını bekliyorlar fakat bu bebeğe göre değişiyor arkadaşımın kızı da geç çıkardı 18. aya kadar bekleyebiliriz demişti doktoru sanırım 15te çıkardı peşpeşe damaklarında kızarıklık var mı
A

Arzu.G

25 Kasım 2025 06:55
Kilonuz gayet iyi doğum kilosuna gore endiselenmeyin.oğlum da aynıydı ben de çok maruz kaldım baskılara kilosu konusunda değerleri iyiyse hiç takılmayin oyle şeylere. Orumcek de kullandım en alt kademesinde hiçbir sikinti yaşamadım gunde 15-30 dakikadan fazla bindirmemek yine sagliklisi olur tabi. Dis çıkarma 18 hatta 24 aya kadar normal tiroid ve d vitamini değerleri normalse. Genetiktir ve muhtemelen 15 aydan sonra çıkarmaya başlayacaktır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir