11 Aylık Mama Miktarı Ne Kadar Veriyorsunuz

52 görüntüleme
F

Fatma B. ..

7 Mart 2026 00:02
Arkadaşlar bebeğim 11 aylık oldu ve ben üç öğün 180 ml bir öğün de yatarken yani 210-230 arası veriyorum ama son günlerde farkettugim ek gıdayi çok istememeye başladı mama miktarından dolayımidir biraz düşürmelimiyim 150 ye siz ne kadar veriyorsunuz yardımcı olabilir misiniz
D

Dilek S.

7 Mart 2026 00:07
Mamayı yemeklerden önce mi veriyorsunuz ?
F

Fatma B. ..

7 Mart 2026 00:09
Aralarında genelde bir buçuk iki saat oluyor uyku öncesi veriyorum bi sabah uyanınca bi öğlen bı beş gibi birde yatarken iki gündüz uykusunda birde yatarken aralarda da mesela öğlen ikide uyanınca 15.30 da ek gıda verio geri beş de mama veriyorum
D

Dilek S.

7 Mart 2026 00:11
Artık önce katı gıda sonra mama vermelisiniz oda ne kadar içerse siz ilk mama verdiğiniz için katı gıdaya yer kalmıyor.
D

Dilek S.

7 Mart 2026 00:12
Sabah uyandı önce kahvaltı sonra mama
F

Fatma B. ..

7 Mart 2026 00:14
Anladım teşekkür ederim deneyim İnşaAllah ☺️
Kübra E. .

Kübra E. ..

7 Mart 2026 00:15
Merhaba gündüz öğünlerinde biraz düşürmeyi deneyebilirsiniz. Mama ihtiyacı bebeğe göre de değişiyor tabi benim kızım şuan 14 aylık ama bir öğünde 150 ml den fazlasına hiç geçemedik. 1 yaşından sonra zaten katı gıda ağırlıklı beslenmesi gerekiyor yavaştan azaltabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir