11 Aylık İshal Ateş
26 görüntüleme
F
Fazilet A. ..
12 Kasım 2025 18:24
11 aylık oğlum dün sabah ishal oldu mukusluydu 5-6 bezden sonra acile gittik kan testi ve gaita testi verdik.kan tahlilleri de çok az enfeksiyon dışında birşey yok temiz. Gaita testi de alerji rota birşeye daha bakılmıştı hatırlamıyorum negatif. Antibiyotik başlandı ateş düşürücü iltihap giderici. Bugün sabah kanlı 3 bez vardı ama çok çok az. Tekrar doktora gittik. Tahliller temiz çıktığı için bu süreci böyle takip edeceğiz yemek yemezse kusma başlarsa acilden gel serum başlarız sıvı kaybı olmaması için dedi. Bugün oğlum biraz fazla ve karıştırdığımiçin sanırım ıkınırken kustu. 2 saat kadar hiç birşey vermedim. Daha sonrasında yarım muz ezdim probiyotik tozunu karıştırdım yedirdim. 1 saat kadar sonra mama yaptım bitirdi. Tekrar ıkınırken kustu ama şeffaf ve ilkine göre daha az kustu.kusmuğu ekşi kokuyordu. Acile gidip gitmemek arasında kaldım. Şu an takip mi etmeliyim acile mi gitmeliyim. İkınırken kusma normal mi. Ateş öğle saatlerinde 38.5 idi ama şu an normal pedifen ilaç ve antibiyotik verdim19.00 civarında
S
Seda
12 Kasım 2025 18:38
Doktor kusma olursa getir demiş bence götürmelisin hem ishal hem kusma çocukda yıpranır serum takılırsa daha kolay atlatır inşallah
Ç
Çilem E.
12 Kasım 2025 19:13
Alerji kaynaklı olabilir bence negatif çıksada testler doğru olmayabiliyor emziriyorsanızneyi fazla tüketiyorsanız o yapmıştır bizimde kakada kan oluyordu çok az geçti çok şükür