11 Aylık Göğüs Şişliği Devam Ediyor

35 görüntüleme
Ş

Şeyma H.

17 Eylül 2025 19:00
Merhaba bebeğim prematüre kronolojik 11 aylık düzeltilmiş 9 aylık göğüs şişliği hala devam ediyor sertlik yok yumuşak bebeğimin genel durumu da iyi ama kafamı kurcalıyor bunu yaşayan var mı
S

Sifa D.

27 Eylül 2025 21:54
Merhaba,kız bebek mi?göğüsten kastınız memede tomurcuklanma gibiyse benim bebeğim de prematüre kronolojik 1 yaşında düzeltilmiş 8,5 aylık geçenlerde başka bir şey için endokrine gittiğimizde doktora sordum şişliğin normal olup olmadığını o da normal olduğunu anne karnında maruz kaldığı hormonlar sebebiyle bir yaşına kadar genelde devam ettiğini 1.5 yaşına geldiğinde inmemiş olursa yeniden gitmemizi ama o zaman bile inmemiş olsa çok büyük ihtimalle bir sorun olmadığını sadece tetkikler yapılarak takip edildiğini söyledi.
Ben dokunmadığımı söyledim hiç o da iyi yaptığımı dokunarak uyaran vermememiz gerektiğini söyledi o yüzden siz de fiziksel olarak uyarmasanız iyi olabilir. Birkaç ay daha geçmezse belki bi doktora görünebilirsiniz. sağlıkla afiyetle büyütün🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir