11 Aylık Gelişim
130 görüntüleme
D
Demet Ş.
13 Temmuz 2026 23:17
Kızım 6 temmuzda 11 aylık oldu yüzüstü geri geri gidiyor popo üstünde her yere gidiyor ama yatarken oturma pozisyonuna hala geçemiyo kendi bir yerlere tutunup ayağa kalkmıyo geçen gün sehpadan tutunup kalktı bir kez sonra ben bikaç kere daha yapmaya teşvik ettim o kadar ondan sonra yine denedim yapmıyo, sürekli bizden onu kaldırmamazı istiyo. Bir de bu ayda anlamlı kelime min ne kadar olmalı
V
Vesile Ç. K.
13 Temmuz 2026 23:30
Benimki de 11 aylık bi hafta sonra 1 yaşında olacak emeklemeye daha yeni başladı yürümeye dair bir şey yok 18 aylık olana kadar yürümemesi gayet normal diyor doktorlar sizinki de muhtemelen 15 gün içinde normal emeklemeye başlayacak benim kız da başta popo üstü zıplayarak ilerliyordu 15 gün sonra emekledi çok zorlamamak lazım bunlar otomatik gerçekleşen süreçler anlamlı kelime sayısı en az 3 olmalı bay bay çak alkış gel gibi basit şeyleri anlıyor ve taklit etmeye çalışıyorsa yeterli
H
Halime A.
13 Temmuz 2026 23:41
11 aylık bebek kilo ve boy kaç olmalı
D
Demet Ş.
13 Temmuz 2026 23:50
11 aylık bebek kilo ve boy kaç olmalı
S
Sevda K.
14 Temmuz 2026 00:39
Benim kızımda 13 aylık yürüdü hiç bunları gerçekten düşünmeyin herkes yürümüyor diyordu herşeyin vakti zamanı var gelişime göre kızım emekledi sonra bir anda yürüdü
Yükleniyor...