11 Aylık Gece Sık Uyanma

51 görüntüleme
B

Burçin E.

15 Ocak 2026 18:17
Bebeğim 8. Aya kadar mükemmel uyurdu. 8. Aydan sonra dişle başlayan süreçte gee uyanmalar başladı. Yaklaşık 3 aydır gece uykularımız sürekli bölünüyor. Kimi gece 2 kimi gece 4-5 kez uyanıyor.
Doğduğundan beri rutinlerini uyguluyoruz. Saatlere hep çok dikkat ediyoruz.
Gündü uykularında hiçbir sorun yok. Uykulara dalmada hiç sorun yok.
Ama gece uyanmalarını engelleyemiyorum. Desteksiz uyuduğu günlerde bile uyanıyor.
Özellikle gece uykusuna geçtikten sonra ilk uyanması mutlaka 50. Dk da oluyor. Emziği ağzına veriyorum hemn uykuya dönüyor.
Ama sonrası neredeyse 3 saatte bir hep uyanık ve meme vermezsem ağlıyor.
Sizin bebekleriniz de bu kadar sık uyanıyor mu?
H

Hilal

15 Ocak 2026 18:41
Benim bebeğim de 10 buçuk aylık ve aylardır böyle, emzik verip sallamaya devam ediyorum uyuması için saat başı uyanıyor nerdeyse, bizde reflü de var o mu tetikliyor bilmiyorum bir de diş çıkarıyor
Kübra E.

Kübra E.

15 Ocak 2026 19:19
Benim bebeğimin de son 3 ayı bu şekilde geçti, diş sancılarından dolayı sürekli uyandığını düşünüyorum. Hatta uyandığı zaman da mutlaka en az 2 saat uyanık kalırdı çok yorucuydu. Şimdi yaşına girdi son birkaç gecedir maşallah diyeyim gece bir kere mama verip yerine geri koyuyorum devam ediyor ama şeytanın bacağını kırdık mı kırmadık mı henüz bilemiyorum :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir