11 Aylik Gece Kakası

247 görüntüleme
B

Berfin Ö.

27 Haziran 2026 12:26
11 aylik ama gece kakasi yapmaya basladi bir haftadir neden olabilir
M

Melike M.

27 Haziran 2026 12:35
Gece uykusuna geçmeden en az 1 saat önce yemeyi bıraktırın bence.Uykuya yakın zamanda besliyorsanız ondan yapıyordur
B

Berfin Ö.

27 Haziran 2026 12:35
Melike Molla
Gece uykusuna geçmeden en az 1 saat önce yemeyi bıraktırın bence.Uykuya yakın zamanda besliyorsanız ondan yapıyordur
2 saat önce bıraktırıyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Haziran 2026 14:21
Geçici bı dönem olabilir bende 9. Aylıkken yaşamıştım hâlbuki yeni yeni ek gıda düzene girmişti akşamları da yemiyordu ama 1 hafta 10 gün sürmüştü sonra kendiliğinden geçti bu durum
M

Meliha T.

27 Haziran 2026 18:22
Emerek uyuyorsa uykuda bağırsakları çalışmaya geçiyor olabilir anne sütü sindirimi kolaylaştırıyor çünkü
B

Berfin Ö.

27 Haziran 2026 20:58
Göktenur Bektaş
Geçici bı dönem olabilir bende 9. Aylıkken yaşamıştım hâlbuki yeni yeni ek gıda düzene girmişti akşamları da yemiyordu ama 1 hafta 10 gün sürmüştü sonra kendiliğinden geçti bu durum
Ay insallah gecer ya uykulari cok bolunuyor
B

Berfin Ö.

27 Haziran 2026 20:58
Meliha Taşdemir
Emerek uyuyorsa uykuda bağırsakları çalışmaya geçiyor olabilir anne sütü sindirimi kolaylaştırıyor çünkü
Bazen emerek uyuyor
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Haziran 2026 21:07
Berfin Öz
Ay insallah gecer ya uykulari cok bolunuyor
Bizimde öyleydi uyku bölünmesi yaşıyor emeden dolayı olduğunu düşünmüyorum ben biz hala emerek uyuyoruz
B

Berfin Ö.

27 Haziran 2026 21:08
Göktenur Bektaş
Bizimde öyleydi uyku bölünmesi yaşıyor emeden dolayı olduğunu düşünmüyorum ben biz hala emerek uyuyoruz
Yani bneve de emmeden dolayi degildir. İcim rahatladi sizinki gibi geçer insallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir