11 Aylık Gaz Problemi

97 görüntüleme
R

Rümeysa A.

12 Kasım 2025 23:38
11 aylık bebeğim geceleri gaz sancısı çekiyor uyumuyor çığlık çığlığa ağlıyor biraz gazını çıkardı mı uyuyor yarım saat bir saat sonra tekrar uyanıp ağlıyor sabah kadar bu döngü devam ediyor. Gazı için ne yapabilirim 2 haftadır böyleyiz soğukta da kalmıyor doğalgazlı ev
Ş

Şeyda A.

13 Kasım 2025 00:31
Mama yiyorsa mamayı değiştirin ya da ayaklarının altına acı elma yağı sürün masaj yapın işe yarıyor
R

Rümeysa A.

13 Kasım 2025 06:05
Emziriyorum mama yemiyor elma yağını karnına sürüyordum bazen faydası oluyor bazen olmuyor
S

Sümeyye

14 Kasım 2025 21:05
Merhaba benim bebeğimde 12 aylık hep bu şekilde çare bulabildiniz mi?
R

Rümeysa A.

15 Kasım 2025 02:24
Çörek otu yağı elma yağı be zeytinyağını karıştırıp göbeğine sürüyorum yatmadan biraz da olsa sancısı azalıyor
N

Nil B.

15 Kasım 2025 05:33
Yediği yemeklerden olabilir mi benim kızımda 11 aylık doğduğundan beri hala yemeği güzel yese gaz sancısı çekiyor ben bazen azıcık kimyon çayı veriyorum
R

Rümeysa A.

15 Kasım 2025 06:24
Evde oyun oynarken halının üstünde değilde açık kısımlarına gidiyor ne kadar dikkat edersem edeyim olmuyor bence o yüzden oluyor. Çoraplarını da sürekli asılıp çıkarıyor
Ö

Öykü K.

16 Kasım 2025 03:56
Sadece üşümeyle olmayabilir yediklerinin listesini cıkarın once ordan eleyin gazlı olanları bol su içirin gün içinde sütten sonra da gazını cıkarın birde yemekten hemen sonra banyo yaptırmayın arada 1 saat fark olsun tok karnına banyo yaptırmak bagırsakları sıkıstırıyor
R

Rümeysa A.

16 Kasım 2025 06:51
Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir