11 -aylık Emme

100 görüntüleme
A

Alya

21 Nisan 2026 23:33
Gündüzleri emmiyor sadece geceleri emiyor sizde durumlar nasıl ?
N

Nurşah Ö.

21 Nisan 2026 23:44
Valla bebegim 11 ay 14 gunluk gece de gunduz de aşırı meme istiyor gece hala 2 saatte bir illa meme arıyor bu ara dişte cıkıyor tabi o daha da arttırdı gunduzleri yakam azıcık açık olsun hemen yapışıyor nasıl azaltacağım bilmiyorum yenidoğan gibi devam ediyoruz
H

Hülya B.

22 Nisan 2026 00:42
Benim bebeğim de 13 aylık, 8-12 ay arası aynı durumdaydım hatta o kadar yılmıştım ki yaşına geldiği an memeyi bıraktırmak istiyodum ama yaklaşık 2 3 haftadır kendi kendine memeyi azalttı. Gündüzleri sadece uykuya dalarken istiyor ya da çok nadir de olsa sakinleşme için veriyorum, gündüz az emmeye başlayınca geceleri de azaldı. 45 dk'da bir uyanırdı şimdi yaklaşık 2 saatte bir uyanıyor fırsattan istifade bir ay içinde bıraktırmayı düşünüyorum. Ben de çok umutsuzdum asla bırakmaz diyodum ama kendiliğinden düzeldi umarım sizin de öyle olur. Bir de imkanınız varsa başkalarıyla veya akranlarıyla vakit geçirmesini sağlayın biraz daha kolay oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir