11 Aylık Ek Gıda Yemiyor.
65 görüntüleme
S
Seçil B.
27 Kasım 2025 21:44
Ne yaparsam yapayım yemiyor. Başından beri ağzını doğru düzgün açan bir bebek değildi ama 9. Aydan sonra tadına bile bakmaz oldu sadece emiyor. Çok üzülüyorum. Zayıf bir bebek
R
Rabia Ç.
27 Kasım 2025 22:33
Çok kaygılı çok stresli bir ek gıda döneminden geçtik. Başta kabul eden bebeğim etmez olmuştu. Gözlem sonucu anladım ki ısrar ettiğimiz için tiksinmiş. İki kaşık yiyorsa üçüncü dkaşığı ısrar etmişiz. Özellikle babası yedirirken oyunla ısrar ediyordu uçak geliyor vs. Blw denedim yerse yesin yemezse oyun oynasın gıda ile dedim yeter ki ağzına değdirsin. Biz verince ne versek verelim tükürüyordu sürekli. Bir buçuk iki ay sonra bizden tekrar kabul etmeye başladı. Bir öğünde bir çay kaşığı da yese mutlu oldum artık. Günden güne az az artıyor miktarlar. Hala lezzetsiz tatsız gıdaları reddediyor bu arada önce dilini çıkarıp tadına bakıyor beğenirse kabul ediyor . Zeytinyağı koyduğumda ağır geliyor galiba asla yemek istemiyor tereyağ kullanıyorum. Bunlar benim gözlemlerim belki size de faydası olur. Yemese de sizinle sofraya otursun izlesin. İştahlı yiyin sizi izlesin demişti doktorumuz.