11 Aylık Beslenme

37 görüntüleme
Asena B.

Asena B.

24 Kasım 2025 07:54
Merhabalar, bebeğim 11 aylık hep mamayla beslendi ve bir anda mama istememeye başladı. 3 ana öğün 2 ara öğün sorunsuz yiyor ama asla mama içmiyor. Ne yaptıysam mama almıyor artık. Bu durumu yaşayan var mı kendimi çok kötü ve çaresiz hissediyorum ne yapabilirim bu durumda :(
Emel C.

Emel C.

24 Kasım 2025 08:19
Merhaba bebegim 7 aylik ayni sorunu 2 hafta once yasadim mamayi 4 satte bir vermeyi denedim yine almadi sattleri uzattim acikinca icti zaten suan normal seyrinde iciyor sanirim bazen mamayı reddedebiliyorlar
Asena B.

Asena B.

24 Kasım 2025 08:22
Emel hanım paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Ben de denedim hatta akşam yemeğinden sonra gece uykuda vermeyi denedim ağlayarak uyanıp itti ve istemedi,gece sorunsuz uyuyor çok şükür. Sabah uyandığında kahvaltı yerine mama vermeyi denedim yine asla istemedi. Kahvaltı hazırladığımda normal yiyor ama mamayı asla istemiyor. Farklı markalar farklı biberonlar mamanın içerisine kaşık mama ya da karadut özü ekledim yine asla ama asla içmiyor
Emel C.

Emel C.

24 Kasım 2025 08:44
Peki doktora gittiniz mi bu konuyla alakalı birsey demedi mi
Asena B.

Asena B.

24 Kasım 2025 08:47
Gittim emel hanımcım, bir çözüm Bulamadığımız için istemiyorsa vermeyin, besinler yeterli geliyordur dedi.. İçim rahat etmiyor bir türlü, o yüzden başına gelen var mı nasıl bir yol izledi buradan destek bulmak istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir