11 Aylık Bebek Sürekli Ağlıyor
40 görüntüleme
G
Gamze K. E.
9 Ağustos 2025 17:25
Merhabalar benim oğlum özellikle son 1.5 aydır öyle bi hale geldi ki ne kendi nefes alıyor ne de bana nefes aldırıyor. Eskiden kendi kendine sürekli oyunlar oynayan çocuk gitti benim üstümden hiç inmeyen, kucağımda bile mutlu olmayan, sürekli mızmız ve ağlak bi çocuk geldi. Maalesef gurbette tek başıma çocuk yetiştiriyorum inanılmaz yorucu artık tahammülüm kalmıyor. Lavaboya gitmek bile o kadar zor ve sıkıntılı hale geldi ki. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun
Ç
Çilem Y.
9 Ağustos 2025 17:45
Açıkçası aynı şeyleri yaşıyorum ve 1 yaşına yeni girdi iki haftadır tamda tarif ettiğiniz gibi bir durumda kızım. Ümitsiz bir şekilde oturup ben de ağladım
A
Aslı S.
9 Ağustos 2025 18:02
Ahh bende de aynı sorun benim kızımda 11 aylık şu aralar hep ağlak huzursuz kucak istiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
M
Meltem G.
9 Ağustos 2025 18:06
Az sabredin ayrılık kaygısı tavan yapıyor 1 yaşa yaklasirken anneden uyurken bile ayrilmak istemiyor saglikli gelisimin bir larcasi bu durum 18 aya kadar gunde kac kez sınır krizi geçiriyordum anlatamam ama tünelin ucu aydınlık şu 1 aydır bebegin artık çocuk olma yolunda 19 aylik ve bu hali çok güzel sizde az daha dayanın