11 Aylık Bebeğim Yemiyor

108 görüntüleme
K

Kübra Y.

24 Ocak 2026 16:20
Bebeğim 11 ay 1 haftalık. Ek gıdaya başladığımızdan beri yemeğe ilgili olmadı. İki hafta önce iştahı açılmış yemeye başlamıştı 3 gün çok güzel gitti sonrasında influenza oldu iyileşti ama iştahı şuan hiç yok. Bazen sadece 1 kez tadına bakıyor en fazla 5 kaşık yiyor. Anne sütü alıyor ama bazen 4 saat geçmesine rağmen onu bile reddediyor. Bu durum normal mi?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Ocak 2026 16:22
Hastalık sonrası beslenme reddi çok sık görülen bir durum 4 saate kadar aç kalabilir, normalde ek gıda yarı tok karnına veriyoruz ama bu gibi durumlarda açken verebilirsiniz 10 aylık oğlum influenza geçirdi ve aynı süreci yaşadık düzelecek merak etmeyin 🙏🏼 çişli bez sayısı en az 3 oluyorsa kırmızı pembe lekeler yoksa çisinde korkmayın
K

Kübra Y.

24 Ocak 2026 20:20

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Hastalık sonrası beslenme reddi çok sık görülen bir durum 4 saate kadar aç kalabilir, normalde ek gıda yarı tok karnına veriyoruz ama bu gibi durumlarda açken verebilirsiniz 10 aylık oğlum influenza geçirdi ve aynı süreci yaşadık düzelecek merak etmeyin 🙏🏼 çişli bez sayısı en az 3 oluyorsa kırmızı pembe lekeler yoksa çisinde korkmayın

Açken verdiğim de oldu ama malesef yemiyor
E

Esen K.

24 Ocak 2026 20:31
Benim de bebeğim influenza geçirdi ve 3 gün neredeyse ağzına hiç bir şey koymadı sadece anne sütü aldı hastalığı geçtikten sonra yavaş yavaş iştahı yerine geliyor merak etmeyin ben de çok korkmuştum ama geçiyor
B

Beyza Ö.

27 Ocak 2026 22:27
İnfulenza dan sonra kızım 2 hafta yemedi neredeyse. Çok zor biz anneler için ama sabredin. Önüne bıkmadan öğün koyun kendisi mıncıklasın. Ben o dönemde oyuncaklardan yardım almıştım çünkü çok uzaklaşmıştı ek gıdadan. Geçecek öyle düşünün zorlamayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir