11 Aylık Bebeğim Yemiyor
108 görüntüleme
K
Kübra Y.
24 Ocak 2026 16:20
Bebeğim 11 ay 1 haftalık. Ek gıdaya başladığımızdan beri yemeğe ilgili olmadı. İki hafta önce iştahı açılmış yemeye başlamıştı 3 gün çok güzel gitti sonrasında influenza oldu iyileşti ama iştahı şuan hiç yok. Bazen sadece 1 kez tadına bakıyor en fazla 5 kaşık yiyor. Anne sütü alıyor ama bazen 4 saat geçmesine rağmen onu bile reddediyor. Bu durum normal mi?

Ayça K. A.
Hemşire
24 Ocak 2026 16:22
Hastalık sonrası beslenme reddi çok sık görülen bir durum 4 saate kadar aç kalabilir, normalde ek gıda yarı tok karnına veriyoruz ama bu gibi durumlarda açken verebilirsiniz 10 aylık oğlum influenza geçirdi ve aynı süreci yaşadık düzelecek merak etmeyin 🙏🏼 çişli bez sayısı en az 3 oluyorsa kırmızı pembe lekeler yoksa çisinde korkmayın
K
Kübra Y.
24 Ocak 2026 20:20
Hastalık sonrası beslenme reddi çok sık görülen bir durum 4 saate kadar aç kalabilir, normalde ek gıda yarı tok karnına veriyoruz ama bu gibi durumlarda açken verebilirsiniz 10 aylık oğlum influenza geçirdi ve aynı süreci yaşadık düzelecek merak etmeyin 🙏🏼 çişli bez sayısı en az 3 oluyorsa kırmızı pembe lekeler yoksa çisinde korkmayın
E
Esen K.
24 Ocak 2026 20:31
Benim de bebeğim influenza geçirdi ve 3 gün neredeyse ağzına hiç bir şey koymadı sadece anne sütü aldı hastalığı geçtikten sonra yavaş yavaş iştahı yerine geliyor merak etmeyin ben de çok korkmuştum ama geçiyor
B
Beyza Ö.
27 Ocak 2026 22:27
İnfulenza dan sonra kızım 2 hafta yemedi neredeyse. Çok zor biz anneler için ama sabredin. Önüne bıkmadan öğün koyun kendisi mıncıklasın. Ben o dönemde oyuncaklardan yardım almıştım çünkü çok uzaklaşmıştı ek gıdadan. Geçecek öyle düşünün zorlamayın