11 Aylık Bebeğim Var ve 5 Haftalık Hamileyim

86 görüntüleme
F

Fikriye N. G.

12 Şubat 2026 14:18
Arkadaşlar 11 aylık bebeğim var 5 haftalık hamileyim ve psikolojim altüst oldu nasıl olacak nasıl yapacağım bu şekilde olan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilir mi lütfen
B

Büşra K. ..

12 Şubat 2026 15:04
Fikriye Hanım benim de kızlarımın arası yakın 19 ay var aralarında şu an biri 2 yaşında diğeri 4 buçuk aylık stres yapmamanızı öneririm 2.

Bebeğinizin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış ki size nasip olmuş Çok zor oluyor İlk başlarda objektif Bakıyorum şu an ama sonra enteresan bir şekilde büyük bebeğiniz küçük bebeğin varlığına alışıyor Mesela bu sabah Küçük kızım Ağlamış ben duymadım büyük kızım küçük kızımın yanına gitmişti başını okşuyordu O kadar hoşuma gitti ki bu durum benim büyük kızım temastan nefret eder bebeğin varlığına yavaş yavaş alışıyor Siz bebeğe alışıyorsunuz ev size alışıyor ve en önemlisi beraber büyüyorlar iki gün önce mesela birbirlerine güldüler birbirlerinin kahkahalarına şahit oldular Evet Zor oluyor ama güzel tarafları da oluyor Eğer mümkünse destek almaktan asla çekinmeyin şu an şok içerisindesiniz Anladığım kadarıyla ben de öyle olmuştum sizi çok iyi anlıyorum ikinci bebeğim planlı değildi ama iyi ki olmuş yiyecek ekmeği içecek suyu varmış benden emeceği süt varmış Bir Gülümsemesi her şeyi unutturuyor inanın
F

Fikriye N. G.

12 Şubat 2026 15:07
İnşallah rabbim hayırlısını versin çok teşekkür ederim suan çok büyük bir çöküntüdeyim ilkine daha alışamadan ikinci çocuğuma hamile kalmak benim için gerçekten çok zor
B

Büşra K. ..

12 Şubat 2026 16:43
Fikriye Hanım gerçekten çok zor Annenin kendini psikolojik olarak bu durumu hazırlaması lazım Dediğim gibi sizi en iyi ben anlarım Siz kendinizi buna hazır hissettiğiniz zaman süreç eminim daha kolay ilerleyecektir eğer imkanınız varsa destek almaktan lütfen ama lütfen çekinmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir