11 Aylık Bebeğim Sürekli Kabız

226 görüntüleme
İ

İremnur G.

12 Mayıs 2026 00:01
Kombine kabızlık tedavisi başlayacağız. Bu kapsamda bebeğim dışarıdan ne yiyebilirr?
T

Tuğçe

12 Mayıs 2026 00:03
benim bebegim 10 aylık bende bugün açken deveci armut buharda pişirip içine zeytinyağı katıp yedirdim gün içinde sadece bunu yedirdim 2 kere bezini doldurdu birincisi katıydı ikincisi normal bağırsakları çok rahatlatıyor deneyebilirsiniz.
Ö

Özge T.

12 Mayıs 2026 00:05
Merhaba çok geçmiş olsun, bu durumu yaşamadım ama nacizane söylemek istedim zeytinyağını hiç eksik etmiyorum her şeyine ekliyorum kabızlık yaşamıyoruz.
B

Begüm A.

12 Mayıs 2026 00:09
Armut ve kabak gün içinde bunları yerse tuvaletini çok rahat yapabiliyor tabi her şeyine zeytinyağı ekleyin bir de
E

Esra E.

12 Mayıs 2026 00:28
Benim bebeğimde çok sık katı yapıyor ve kabıza dönüyor. Mercimek çorbası yapıyorum içine kabak koyuyorum işe yarıyor. Sabahları da kahvaltıda yemeğe başlamadan önce 3 4 çay kaşığı kadar kuru erik püresi veriyorum. 10 tane falan kuru eriği bir kaç dakika haşlıyorum. 5 dk o şekilden bırakıyorum. Sonra blenderdan geçiriyorum. Çok sulu yapmıyorum püre kıvamında. 3 gün gidiyor. Buzdolabında küçük kavanozda saklıyorum. Kabak ve kuru erik çok işe yarıyor. Bir kaç saat içinde etkisini gösteriyor, kakası yumuşuyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir