11 Aylık Bebeğim Sürekli Kabız
226 görüntüleme
İ
İremnur G.
12 Mayıs 2026 00:01
Kombine kabızlık tedavisi başlayacağız. Bu kapsamda bebeğim dışarıdan ne yiyebilirr?
T
Tuğçe
12 Mayıs 2026 00:03
benim bebegim 10 aylık bende bugün açken deveci armut buharda pişirip içine zeytinyağı katıp yedirdim gün içinde sadece bunu yedirdim 2 kere bezini doldurdu birincisi katıydı ikincisi normal bağırsakları çok rahatlatıyor deneyebilirsiniz.
Ö
Özge T.
12 Mayıs 2026 00:05
Merhaba çok geçmiş olsun, bu durumu yaşamadım ama nacizane söylemek istedim zeytinyağını hiç eksik etmiyorum her şeyine ekliyorum kabızlık yaşamıyoruz.
B
Begüm A.
12 Mayıs 2026 00:09
Armut ve kabak gün içinde bunları yerse tuvaletini çok rahat yapabiliyor tabi her şeyine zeytinyağı ekleyin bir de
E
Esra E.
12 Mayıs 2026 00:28
Benim bebeğimde çok sık katı yapıyor ve kabıza dönüyor. Mercimek çorbası yapıyorum içine kabak koyuyorum işe yarıyor. Sabahları da kahvaltıda yemeğe başlamadan önce 3 4 çay kaşığı kadar kuru erik püresi veriyorum. 10 tane falan kuru eriği bir kaç dakika haşlıyorum. 5 dk o şekilden bırakıyorum. Sonra blenderdan geçiriyorum. Çok sulu yapmıyorum püre kıvamında. 3 gün gidiyor. Buzdolabında küçük kavanozda saklıyorum. Kabak ve kuru erik çok işe yarıyor. Bir kaç saat içinde etkisini gösteriyor, kakası yumuşuyor.
Yükleniyor...