11 Aylık Asla Yemiyor
173 görüntüleme
S
Seçil B.
5 Aralık 2025 09:01
Başından beri ağzını doğru düzgün açmıyordu ama bir çay kaşığı da olsa tadım yaptırıyordum. Şimdi o bile yok bazı günler ağzına bir gram yemek girmiyor. Su zaten hiç içmiyor bir türlü alıştıramadım. Kilosu da düşük. Ne denediysem yemiyor bir gün yediğini başka dememede yemiyor. Var mı böyle olan ne zaman düzeldi veya öneriniz
M
Meltem G.
5 Aralık 2025 09:27
9 ay9 günlük bebeğimi anlatmışsiniz. Çözüm bulamıyorum hiçbir şekilde. Artık harap oldum.ayni akraninin bir öğünde yediği gıda miktarını ne yazık ki ben 3 aydır veremedim o kadar vahim bir noktadayiz. Sürekli bana elbet yiyecektir diyenler oluyor. Yemiyorlar işte 11 ay olmuş sizin de öyle...
Bazen oluyor ki yeryüzünde tek olduğumuzu düşünüyorum. 9. Aydaki rutin kannda demir deposu boşalmış görünüyor. Yani doğal olarak hiçbirgida alımı olmazsa beklenen de o ..
İlaçlarını da iciremiyorum çokfazla ağlıyor
Bazen oluyor ki yeryüzünde tek olduğumuzu düşünüyorum. 9. Aydaki rutin kannda demir deposu boşalmış görünüyor. Yani doğal olarak hiçbirgida alımı olmazsa beklenen de o ..
İlaçlarını da iciremiyorum çokfazla ağlıyor
S
Seçil B.
5 Aralık 2025 09:30
Bizim de aynı demir depoları ve b12 eksikliği var asla içmiyor ilaçları . Bakalım 1yaş kontrolünde ne diyecek doktor. Yiyen bebekleri görünce iyice moralim bozuluyor
M
Meltem G.
5 Aralık 2025 18:56
Ben de çok çok üzülüyorum... Sebebini bulamıyorumm. Reflü kaynaklıdesem her reflusi olan bebek de böyle değil diyorum. Gözünün içine bakıyorum . Bir lokma ağzına birşey girsin diye saatlerce başında bekliyorum. Bu döngü artık çok yıpratıcı olmaya başladı...

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
6 Aralık 2025 09:26
Merhaba; ek gıda reddine dair hem burada hem de Instagram sayfamda olabilecek sebepler ve çözümlerine dair yazım mevcut, orayı incelerseniz sorunun kaynağına ulaşacağınızı düşünüyorum. Aslında bir çok bebekte çok basit şeylerden kaynaklanıyor olabiliyor ama burada sorunu fark etmek önemli, endişelenmeyin sorununuz çözülecektir 🌸
https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv
https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv
E
Ebruu
10 Aralık 2025 13:31
Benım bebegımde 11. Ayı bıttı aynı sekıldeydı şu an az da olsa yıyorama suyu alıştıramadım kaşıkla içiyor hala umarım sızınde ufak ufaksa olsa başlar yanlış biliyorum ama bı kaç kaşık bazen zorla vere vere alıştırdım gibi
S
Seçil B.
10 Aralık 2025 13:37
Her öğün yiyor mu ebru hanım
R
Rabia D.
10 Aralık 2025 20:39
15. Aydan bildiriyorum benimki de asla bişe yemiyor herkesin ağzında eninde sonunda yiyecek lafı her şeyi de deniyorum ama yok.. yeni tadım yapan bebekler benim çocuğumdan daha çok yiyordur kendimi yetersiz hissediyorum artık
S
Seçil B.
10 Aralık 2025 20:40
Bir gün yer diye bekleyip duruyorum 1 yaşına girecek gün içinde toplam 1 yemek kaşığı yese seviniyorum ağzını açtı diye . Kilo almamış 2 aydır
Ç
Çilem E.
19 Aralık 2025 12:27
İşe başlayınca sütü azalttım mecbur yemesi öyle arttı 11 bucuk aylık
S
Seçil B.
19 Aralık 2025 12:28
Emerek uyuyor ve su içmediği için mecbur emziriyorum