11 Aylık

120 görüntüleme
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 14:54
Bebeğim 11 aylık sürekli sinirli dkkdkd bir şeyi vermezsem almazsam yedirmezsem bir saat aglıyo sürekli bi sinir halinde mızmız yemek secmezdi artık her seyi yemez oldu dişkeri cıkıyor diye mi bilmiyorum ama genelde meyve ve corbayı istiyor var mı böyle olan ne yapıcam

Uykuya dalmakta zorlastı iyice
O

Ozlem

29 Mart 2026 15:02
Benim kızımda 11 aylık aynı 2 hafta önce başladı ek gıda reddi az biraz yiyordu 2 gündür hiç bir şeyden yemiyor sadece anne sütü alıyor uykuda öyle zorlaştı. Sabırla düzelmesini bekliyorum
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 15:10
Ozlem
Benim kızımda 11 aylık aynı 2 hafta önce başladı ek gıda reddi az biraz yiyordu 2 gündür hiç bir şeyden yemiyor sadece anne sütü alıyor uykuda öyle zorlaştı. Sabırla düzelmesini bekliyorum
Evet bizimde özellikle su iki gündür sürekli kafasını sallıyor yemiyor memeyide istemiyor mızmız sürekli
O

Ozlem

29 Mart 2026 17:42
Özge Alper
Evet bizimde özellikle su iki gündür sürekli kafasını sallıyor yemiyor memeyide istemiyor mızmız sürekli
Aynı süreçten geçiyoruz diş oldugunu düşünüyorum da diğer dişlerde böyle olmadı bu diş biraz abarttı sanki 😂
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 21:58
Ozlem
Aynı süreçten geçiyoruz diş oldugunu düşünüyorum da diğer dişlerde böyle olmadı bu diş biraz abarttı sanki 😂
Kaç dişiniz oldu
O

Ozlem

29 Mart 2026 22:17
Özge Alper
Kaç dişiniz oldu
Şuan 7 dişimiz var
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 23:40
Ozlem
Şuan 7 dişimiz var
Masallah bizim 6 işte 7. Zorluyor kapıyı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir