11 Ay Uyku

118 görüntüleme
A

Ayse Ö. ..

26 Ocak 2026 12:12
Bebegim 11 aylik olacak 1 hafta sonra ama uyku sorunumuz dogdugundan beri hep var bazen yarim saatte bir uyanıyor bu aralar iyice arttı hic deliksiz bi sekilde uyudugumuz olmadı. Çok yoruldum bu durumdan herkes mi aynı bi benim bebegim mi bilmiyorum. Çevremdeki bebekler böyle değil ama sosyal medyada görüyorum benim gibi olanları her bebek kendine özeldir sorun yoktur inşallah diye düşünüyorum. Çocuk dr um bebegin mutlu uykusuzlugu problem eden sensin gayet iyi gelisimi diyor
S

Safiye Ş. ..

26 Ocak 2026 13:37
Benim bebegimin de uykusu öyle cok yorucu ama çaresi yok sanirim

Zamanla duzelir oda 2 3 yili buluyor sanjrim
M

Merve B.

28 Ocak 2026 01:21
Arkadaşlar uyku hijyeni ve uyku rutinleri [önemli.bu](önemli.bu) konuda sabir ve istikrar gösterirseniz bir nebze rahatlayacaktır
Z

Zeynep A. T.

28 Ocak 2026 14:44
Her konuda çok dikkatli olmama rağmen gece 6-7 kez uyanmasının önüne geçemedim
S

Safiye Ş. ..

28 Ocak 2026 16:19
Bence uyuyan bebek uyuyor uyumayan uyumuyor yani

Etrafimdaki bir insan uyku rütiniymiş hijyeniymiş hic yapmaz ve takmaz mis gibi uyuyor bebekleri
Ümran A.

Ümran A.

28 Ocak 2026 17:05

Zeynep Akdağ Turan

Her konuda çok dikkatli olmama rağmen gece 6-7 kez uyanmasının önüne geçemedim

Benim kızımda 8 ay 20 günlük ve aynı sorunu yaşıyorum her şeye dikkat etmeme rağmen saati saatine uyutmama rağmen gece sürekli uyanıyor🥲 bugünlerde geçecek inşallah, inşallah bir gün biz de kesintisiz uyuyacaz 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir