11 Ay Tek Uyku

87 görüntüleme
S

Sıla T. K.

17 Şubat 2026 21:30
Merhaba bebeğim şuan 11 aylık sabah 7.40 gibi uyanır 12.30 da uyuyor 1 1.5 saat birdaha gece 20.00 da gece uykusuna yatıyor fakat 2 saatte bir hep uyanır doğduğundan beri aşırı aktif bir bebek 9 ayda yürüdü bu çok basit bir örneği bunu yaşayan var mı aşırı zorlanıyoruz gündüz uykuyu alamadığı için aşırı huzursuz ne yatıysam olmadı iki uyku fazla geliyor tek yetmiyor
Z

Zlyh z.

17 Şubat 2026 22:18
Uyku saatlerimiz , 17 aylık kızımla aynı ne zaman bitecek bizim bu gece uykusuna yatırdığımızda rahat rahat kendimize vakit ayıracağımız zamanlar . Ben emzirdiğim için uyanmaları yaşıyorum. Birde oda ısısı yüksek olursa uyanıyor hemen ısıyı düşürüyorum.
M

Melike B.

18 Şubat 2026 18:10
Benimki de 11 aylık 8 gibi kalkıyor 10-11 gibi ilk uykusuna yatırıyorum 1 saat uyuyor sonrasında 15-16 civarı uyutuyorum en geç 17 gibi kalkıyor gece uykusuna da 8.30-9 gibi geçiyoruz
S

Sıla T. K.

23 Şubat 2026 20:38
Ben emzirerek uyutmuyorum ona rağmen uyanıyor sadece emzirmeye bağlamayın kuzenimde öyle düşündü emzirmeyi sonlandırdı 4 ay oldu hala gece uyanıyor yani ben bunun çocuğun doğası ile alakalı olduğunu kabul ettim artık @Zlyh zlyh @Melike Başaran
M

Melike B.

23 Şubat 2026 22:07

Sıla Tekinalp Karadoruk

Ben emzirerek uyutmuyorum ona rağmen uyanıyor sadece emzirmeye bağlamayın kuzenimde öyle düşündü emzirmeyi sonlandırdı 4 ay oldu hala gece uyanıyor yani ben bunun çocuğun doğası ile alakalı olduğunu kabul ettim artık @Zlyh zlyh @Melike Başaran

Belki dişten kaynaklıdır belki de evin sıcaklığından kaynaklıdır ben son zamanlarda kısa kolluyla yatırmaya başladım kalorifer kısık olsa bile ev sıcak geliyor sanırım çocuğa kısa kolluyla yatınca sabaha kadar uyumaya başladı
S

Sıla T. K.

24 Şubat 2026 06:49
şimdiye kadar hiç deliksiz uyutmadı yenidoğan dönemide dahil kolik bir bebekti

Sizin kızınız daha erken aylarda uyuyormuydu yeni yeni mi başladı @Melike Başaran
S

Songül Ş.

24 Şubat 2026 09:03
Benim kızımda 12 aylık ve dişleri çıkmaya başladığından beri huzurumuz resmen kalmadı 5 saat uyuyan çocuk şuan 2 saat uyumuyor biraz daha uykusuz kalmamak için memeyle uyutmaya başladım çünkü gece uykusuz uykusuz sallayacak gücüm olmuyor
M

Melike B.

24 Şubat 2026 09:49

Sıla Tekinalp Karadoruk

şimdiye kadar hiç deliksiz uyutmadı yenidoğan dönemide dahil kolik bir bebekti

Sizin kızınız daha erken aylarda uyuyormuydu yeni yeni mi başladı @Melike Başaran

Daha önceden uyuyordu bizimki de ama son aylarda uyanmaya başladı
S

Sıla T. K.

24 Şubat 2026 10:01
Bizimki hiç bir zaman deliksiz uyumadı yada 3 4 saat sizinki Geçiçi bir durum dönemsel olabilir uyku konusunda çok hassas olmamıza rağmen sıkıntı yaşıyoruz uyku saatinde dışarı çıkmayız yatağından başka yerde uyutmam uyku rutinleri doğdugundan beri aynı ama malasef 3.5 aylık diş çıkarmaya başladık belki onun etkisidir şuan 12 dişi var çıkmış yürümede 9.5 aylık desteksiz yaptı belkide bunlar onu aktif tutuyor uykuya izin vermiyor artık aklıma gelen başka birşey yok maalesef 😞 @Songül Şanlı @Melike Başaran
M

Melike B.

24 Şubat 2026 11:16

Sıla Tekinalp Karadoruk

Bizimki hiç bir zaman deliksiz uyumadı yada 3 4 saat sizinki Geçiçi bir durum dönemsel olabilir uyku konusunda çok hassas olmamıza rağmen sıkıntı yaşıyoruz uyku saatinde dışarı çıkmayız yatağından başka yerde uyutmam uyku rutinleri doğdugundan beri aynı ama malasef 3.5 aylık diş çıkarmaya başladık belki onun etkisidir şuan 12 dişi var çıkmış yürümede 9.5 aylık desteksiz yaptı belkide bunlar onu aktif tutuyor uykuya izin vermiyor artık aklıma gelen başka birşey yok maalesef 😞 @Songül Şanlı @Melike Başaran

Evet olabilir bir de o zamanlar merak duygusu var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir